Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Καλησπέρα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μάλλον κάναμε εμείς κάποιο λάθος ή μπορεί να μην μιλάμε καλά τα Ελληνικά ή μπορεί να μην εξηγήσαμε κάποια πράγματα σωστά και δεν μπόρεσαν κάποιοι να τα καταλάβουν.
Δεν θέλουμε με τίποτα να πιστέψουμε, πως κάποιοι άλλοι κάνουν λάθος, κάποιοι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τα Ελληνικά, κάποιοι άλλοι δεν θέλουν τις σωστές εξηγήσεις.
Ξαναγράφουμε λοιπόν τα πράγματα....
από την αρχή.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει στην διάθεσή του κάθε μήνα ένα ποσόν που θα φτάνει και θα ξεπερνάει τις 8.000 ευρώ, δηλαδή μέχρι το τέλος των υποχρεώσεών του πάνω από 80.000 ευρώ.
Κάθε τέλος του μήνα λοιπόν θα έχει στον λογαριασμό του αυτά τα χρήματα εγγυημένα από την συμφωνία που έχει κάνει η ομάδα για την διαχείριση των εισιτηρίων και των καρτών ελευθέρας εισόδου στο γήπεδο. Χορηγοί έχουν αναλάβει αυτό το πρόγραμμα και η ομάδα θα εισπράττει 1 μέρα πριν από κάθε επίσημο αγώνα το ποσόν των 2.000 ευρώ για τα εισιτήρια και  2,5 ευρώ για κάθε εισιτήριο πάνω από τα 500. Το σύνολο αυτού του ποσού, αν η ομάδα δώσει 20 επίσημους αγώνες, θα είναι το λιγότερο 40.000 ευρώ.
Η ομάδα θα εισπράξει και περίπου 40.000 ευρώ από τις κάρτες με τις οποίες θα μπορεί κάποιος να είναι μέλος της ομάδας, να έχει το παιδί του στην ακαδημία και να έχει ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο για δύο άτομα σε κάθε αγώνα.
Χορηγοί που ανέλαβαν αυτή την διαδικασία, έχουν βάλει και τους δικούς τους όρους και τις δικές τους κόκκινες γραμμές.
Κανείς δεν μπορεί αυτά να τα ξεπερνά και για κανέναν λόγο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γύρισε σελίδα και κάποιοι ας το καταλάβουν επιτέλους.
Όποιος έχει απωθημένα και θέλει να ξεσπάει στο γήπεδο, καλά θα κάνει να μην πάει.
Όποιος για τους δικούς του λόγους, πηγαίνει για να βρίζει και να συκοφαντεί παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, χορηγούς και γενικότερα ότι και όποιον έχει σχέση με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, καλύτερα να μην πάει στο γήπεδο
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαχειριστεί "το προϊόν που παράγει" και μέσα από αυτό να επικοινωνεί τους χορηγούς του. Για τον λόγο αυτόν θα έχει ξεκάθαρη θέση προς όποιον θέλει να χρησιμοποιεί αυτό "το προϊόν".
Αυτοί λοιπόν οι οποίοι θέλουν να ξεφύγει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την μιζέρια και την κατρακύλα, ας σεβαστούν όσους βάζουν το χέρι για να πάει ψηλά η ομάδα και να αποκτήσει κύρος, αξιοπιστία και πάνω απ΄ όλα να κερδίσει τον κόσμο της.