Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-  ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-2
Η ομάδα μας δεν συνέχισε το σερί νικών που είχες το νέο έτος αφού ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την ομάδα του Α.Ο. Νηλέα Νεοχωρίου.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα και έδωσε ένα δικό της γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της  δημιουργώντας φάσεις για γκολ αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματική με αποκορύφωμα  στο 25΄όταν κεφαλιά του Παπαγεωργίου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λαμπροπούλου η μπάλα πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαχρήστου....

Σαν να μην έφτανε αυτό  στο 33΄η φιλοξενούμενη ομάδα σε μία αντεπίθεση και σέντρα που δέχτηκε ο Σταμέλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει τα δυνατά μαρκαρίσματα των αντιπάλων να έχουν την ανοχή του διαιτητή με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα που έβγαλε να δώσει σε παίκτη του Νηλέα και να την παίρνει πίσω.
Φτάσαμε  στο 70΄ και η βοηθός να αφήνει παίκτη του  Νηλέα οφσάιντ (ενώ στο 30΄λανθασμένα σήκωσε την σημαία όταν ο Μικράκης ήταν έτοιμος να σκοράρει) και ο  Μαστροκώστας να κάνει το τελικό 0-2 δίνοντας τέλος στην σεμνή τελετή.  
Κρίμα για τους αθλητές μας που κάνουν  μία προσπάθεια για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.
Α.Ε.Λ. 
Καρύμπας, Ματσούκας, Ndoj, Κόλλιας, Ρωμανός (58΄Νάνος), Ντούρμας, Καλέντζης, Λαμπρόπουλος (83΄Καπουρίτης), Μικράκης , Ντουλαβέρης,  Παπαγεωργίου (53΄ Μπαρίτας).
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Αγίου Λουκά   την Κυριακή 16/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Λουκά.

ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ  Κ 14  3-1 ΤΟΝ Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟ
Με νίκη 3-1 εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα ΑΣ Ερμήλιος,  που συνοδεύτηκε  με καλή εμφάνιση  συνέχισε η ομάδα Κ 14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Ευβοίας, με γκολ για την ομάδα μας των Ηλιόπουλου (2 ), Μάρκου  και για τον ΑΣ Ερμήλιο του Καλαμάρα.