Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να προσέχετε την υγεία σας και φυσικά να προσέχετε με ποιους μιλάτε και τι τους εμπιστεύεστε.  

- Έχασε ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ από τον ΑΙΟΛΙΚΟ και έτσι μπήκε για τα καλά στην ζώνη υποβιβασμού. Πάντως την Κυριακή πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ εκτός έδρας, γιατί αν δεν κερδίσει θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρος...
ο υποβιβασμός. Τα όποια λόγια για καλή εμφάνιση και άλλα σχετικά, δεν φτάνουν για την σωτηρία της ομάδας και θα πρέπει να μην τα λένε. 

- Θα το ξαναγράψουμε. Εμείς γράφουμε την άποψή μας και σχολιάζουμε δημόσια, αλλά ποτέ δεν γινόμαστε ρουφιάνοι και δεν βάζουμε άλλους να βρίζουν, να απειλούν και να συκοφαντούν. Αν δεν μπείτε σε μια τάξη, θα συνεχίσουμε τα σχόλια. Χθες κυκλοφορήσατε, πως πρόεδρος άλλης ομάδας, δεν θέλει ούτε να μας βλέπει και πως είναι φίλος σας και σας στηρίζει. Λοιπόν σας προκαλούμε. Πείτε το αυτό δημόσια και με το ονοματάκι σας, για να πάρετε την απάντηση. Εμείς σεβόμαστε τους πάντες και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε για μας. Να ξέρετε πως θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη έκπληξη.

- Εμείς όσα γράφουμε δεν τα γράφουμε κατόπιν εορτής, αλλά πριν συμβούν. Οι ομάδες θα πρέπει να φροντίζουν από πριν να εφιστούν την προσοχή στους διαιτητές και να ζητούν ίση μεταχείριση από την Επιτροπή Διαιτησίας και κάθε αρμόδιο.

- Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ δείχνει ασταμάτητη και βήμα βήμα πάει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ επανήλθε στην 2η θέση και η ΠΑΡΑΛΙΑ είναι στην 3η θέση. Κοντά και ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ, αλλά μάλλον μπαίνει στο παιχνίδι και η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ. 

- Στον Β΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ δείχνει κι αυτός να κερδίζει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, αφού έχει μια διαφορά 11 βαθμών από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ η οποία είναι στην 33η  θέση..

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μάλλον έχουν πιστέψει πως σήμερα θα πληρωθούν και θα συνεχίσουν με ηρεμία, ώστε η ομάδα να μην μπει σε νέες περιπέτειες. Δευτέρα σήμερα και ευχόμαστε ο κ. Μορίδης να μην δώσει και άλλη αναβολή.