Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Την καλημέρα μας

Πριν από λίγο έπεσαν οι υπογραφές για το μέλλον του apopsignomi.blogspot,com και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Από την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου αρχίζουν και οι συναντήσεις στην Αθήνα και σιγά σιγά θ΄ αρχίσει  να παίρνει σάρκα και οστά ένα σχέδιο που θα μας απαλλάξει από το άγχος.
Σε καμία περίπτωση δεν θ΄ αλλάξουμε σε κάτι τον τρόπο γραφής, τα σχόλια και την κριτική. Θα γράφουμε την άποψή μας πάντα, στην κεντρική μας σελίδα, αλλά θα έχουμε και ...
ανταποκρίσεις από κάθε γωνιά της Εύβοιας και όχι μόνο.
Επειδή τον τελευταίο καιρό, ζήσαμε κάτω από κάποιες καταστάσεις, με τον πόλεμο που ξέσπασε εναντίον μας με στόχο να μας δημιουργήσουν προβλήματα και να μας βάλουν σε καραντίνα, άνθρωποι τους οποίους στηρίξαμε στο μακρινό παρελθόν, αλλά και στο πρόσφατο, ένα μήνυμα θα στείλουμε.
Εμείς δεν απαντήσαμε με χυδαιότητες και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν βγάλαμε τα άπλυτα κάποιων στην φόρα. Επειδή κάποιοι μίλησαν και για αχαριστία, τους λέμε πως εμείς δεν ανήκουμε στους δήθεν
Εμείς δεν πουλάμε μούρη, ούτε δηλώσαμε παράγοντες, ούτε , ούτε ξεχάσαμε αυτούς που βοήθησαν. Άλλοι τα έκαναν αυτά, με στόχο να είναι σε κάποια θέση, πουλώντας και την ψυχή τους.
Δεν θ΄ αργήσει η ώρα που θα γράψουμε τα πάντα με ονόματα.. Δεν θα φοβηθούμε κανέναν.
Όποιος θέλει ας έρθει σε δημόσιο διάλογο, για να δούμε ποιοι εκτός από την δόξα ήθελαν και να τα παίρνουν με κάθε τρόπο.
Το παραμύθι που μοιράζουν κάποιοι κύριοι δεν περνάει και σύντομα θα το καταλάβουν όλοι.
Ελπίζουμε να βρούνε τον τρόπο να ζητήσουν συγνώμη ΟΛΟΙ αυτοί, για να μην ζητούν μετά κατανόηση.
Έβλαψαν την οικογένειά μας και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας ζητήσουν να κάνουμε πίσω.
Τους επιτρέπουμε να ρίξουν όσοι λάσπη θέλουν.
Τους επιτρέπουμε να συνεχίσουν τον πόλεμο εναντίον μας.
Από σήμερα δεν θα επιχειρήσουμε να μιλήσουμε με κανέναν.
Θα γράφουμε με στοιχεία αυτά που ξέρουμε και όποιος θέλει θα μπορεί να απαντά με την υπογραφή του.