Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Φοίβο ακούς;;;;;  Το να στέλνεις συγχαρητήρια  με μηνύματα  στο τηλέφωνο προπονητών και άλλων για την νίκη στο Προκόπι δεν είναι κακό. Κακό είναι πως η τεχνολογία δεν έφτασε ακόμη  στο επίπεδο μαζί με τα μηνύματα να...
στέλνεις και χρήματα!!!

- Αλήθεια ο κύριος Λαθουράς  που χάθηκε;;; Θα πάει σήμερα αύριο να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές ή κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να πάνε στο χωριό του και να τους κάνει το τραπέζι;;;;;

- Φυσικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά αυτή δεν έχει όρεξη να είναι συνοδευόμενη από τον Φοίβο και τον Λαθουρά. Προπονητής και ποδοσφαιριστές θα κρατήσουν ψηλά την ομάδα και όλοι οι άλλοι θα πρέπει από αύριο να αναλάβουν δράση και να εξασφαλίσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό.

- Για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή η καλύτερη λύση είναι να συνεχίσουν να τιμούν την φανέλα του Ο ΧΑΛΚΙΣ με την προϋπόθεση πως από εδώ και στο εξής θα τηρηθούν οι όποιες συμφωνίες. Ν σημειώσουμε πως αυτά που τους χρωστάει ο Μορίδης και ο Λαθουράς, δεν θα τα πάρουν από καμία ομάδα και η μόνη λύση είναι να συνεχίσουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 

- Για να κλείσουμε το θέμα προς το παρόν, σήμερα είναι Τρίτη και ο κ. Φοίβος Μορίδης θα προσπαθήσει να έρθει στην Χαλκίδα και μαζί με τα δώρα για τα Χριστούγεννα θα φέρει και χρήματα τα οποία οφείλει στους ποδοσφαιριστές.  Κύριε Μορίδη, κάντε έστω και μια φορά πράξη τα λόγια.