Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Παρασκευή να έχετε όλοι σας και να προσέχετε την υγεία σας. Έχει τις δυσκολίες της η σημερινή μέρα για μας  και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Κατά τ΄ άλλα δεν αλλάζει κάτι, αφού έχουμε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και σε καμία περίπτωση δεν θ κοιτάξουμε προς τα πίσω.

- Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που δεν απαντάνε και ιδιαίτερα όταν αυτά που ακούμε μας....
αφορούν ή αφορούν γνωστούς και φίλους μας. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν κάποιος να αμφισβητεί τα ίδια του τα λόγια και τις πράξεις του για να τα φορτώσει όλα σε άλλους. Δεν θα επεκταθούμε άλλο, αλλά όταν προσπαθούν με διαρροές να βλάψουν άλλους, θα πάρουν απαντήσεις. Όποιος ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, να μη θυμώσει όταν αυτή επιστρέψει στα μούτρα του.

- Κυρία Αϊδίνη, ξέρετε πως είσθε στο πρόσωπα που έχουμε σε εκτίμηση και πάντα φροντίζουμε να βοηθάμε ώστε να κάνετε καλύτερα την δουλειά σας. Το ίδιο ισχύει και για τον αντιπρόεδρο τον κύριο Ρόγκα. Γράψαμε κάτι χθες και ίσως να μην ήταν όπως ακριβώς το γράψαμε. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ πρέπει να λύνει προβλήματα των Σωματείων και αυτό επιδιώκαμε κι εμείς.  Ως πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ ξέρετε πως τα προβλήματα είναι πολλά. Δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις από τον διευθυντή κύριο Γκούνη και πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε καλοπροαίρετα  κι εσείς μέσα από διάλογο να ψάχνετε για την καλύτερη δυνατή λύση. Καλή σας μέρα.

-  Μέχρι σήμερα δεν χρειάσθηκε να πάρουμε κάτι πίσω, από αυτά που έχουμε γράψει για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και αυτό σημαίνει πως δεν γράφουμε ψέματα. Προσωπικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανένα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ και το τονίζουμε αυτό. Εμείς απλά δεν μηδενίζουμε τα όσα μέχρι σήμερα εδώ και χρόνια έχουν γίνει για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ας μη γελιόμαστε είχαμε συναρπαστικό πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία τουλάχιστον. Δεν μπορούμε όμως να δεχθούμε πως σήμερα πρέπει να έχουμε καλούς και κακούς και να ρίχνουν οι μεν, λάσπη στους δε.  Είναι κακό να έχουμε χτυπήματα κάτω από την μέση.