Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

....σουτάκια

- Συναντήθηκαν λέει οι μεγάλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να λύσουν τα προβλήματά του!!! Τι κατάφεραν; Είναι βέβαιο πως θα το βουλιάξουν περισσότερο. Το ποδόσφαιρο των εξυγιαντών αν και έχει πιάσει πάτο, προσπαθεί είναι αλήθεια να πάει ακόμη παρακάτω. Το που θα φτάσει....
θα το δούμε στις εκλογές της ΕΠΟ.

- Είναι ή δεν είναι για γέλια η όλη κατάσταση; Ποιοι ήταν συνομιλητές στην συνάντηση αυτή; Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης και Μελισσανίδης!!! Για ποια εξυγίανση μιλάμε λοιπόν; Σέρνουν άδικα ανθρώπους στα δικαστήρια εδώ και χρόνια και τους έχουν καθαιρέσει με ψεύτικες κατηγορίες και την ίδια στιγμή για παράδειγμα καλούν τον κύριο Μαρινάκη ο οποίος επίσης είναι κατηγορούμενος, σε συζήτηση για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου!!! Ποιος δουλεύει ποιον δηλαδή.

- Έχουμε κάθε λόγο να γράφουμε αυτά που γράφουμε, αφού οι εξυγιαντές έβαλαν χέρι σε όλες τις ΕΠΣΕ, ώστε να έχουν σ΄ αυτές τα φερέφωνά τους κι να απομονώσουν αυτούς που δεν έμαθαν να προσκυνάνε και να πηγαίνουν με το ρεύμα για να μένουν σε μια καρέκλα. Μέχρι και βία έχουμε σε Γενικές Συνελεύσεις.