Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Το ψέμα λένε πως έχει κοντά ποδάρια και μάλλον έχουν δίκιο. Μπορεί να κάνουν κάποιοι διαρροές και να λένε ψέματα, αλλά δεν πρέπει να παρεξηγηθούν όταν θα διαβάσουν την αλήθεια. Εμείς μαλάκες δεν θα γίνουμε ούτε για να έχουν κάποιοι καρέκλες, ούτε για να παριστάνουν τους παράγοντες, ούτε...
για να εξασφαλίζουν μισθούς. Το πάρτι αρχίζει και την έναρξη την σφυρίζουν αυτοί που κάνουν τις διαρροές.

- Στο γραφείο του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη αλλά και του υπουργού κυρίου Αυγενάκη φτάνουν τα μαντάτα, αφού οι νοσταλγοί της παράγκας ακουμπάνε γραφείο βουλευτή.  Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε πλέον τίποτα, αφού τους αρμόδιους "τους πάτησε ελέφαντας" και κάνουν σαν να μην τρέχει τίποτα.

- Τελικά έχει γίνει σήριαλ, αν και τα χρόνια πέρασαν. Κάποιοι ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα για ένα θέμα που έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση της ΕΠΣΕ προς τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, την περίοδο που πρόεδρος της ΕΠΣΕ ήταν ο κ. Γιώργος Ψαθάς. Λένε πως αυτός που αποφάσισε μόνος του ήταν ο κ. Παπαδάκης. Γράφουμε ονόματα για να αποδείξουμε πως αυτοί που τα διαρρέουν αυτά δεν λένε αλήθεια. Ο κ. Ψαθάς απουσίαζε από την συνεδρίαση της επιτροπής που αποφάσισε για το θέμα, αλλά προς τιμή του, λέει πως ενημερώθηκε. Αλήθεια ποιος ήταν στην επιτροπή και ποιος είπε ΝΑΙ και ποιος ΟΧΙ; Πείτε όσα θέλετε κύριοι, αλλά δεν σας τιμά να ρίχνετε λάσπη στον κύριο Παπαδάκη. Μην απαντάτε, αλλά να ξέρετε πως υπάρχει και Θεός, υπάρχουν και οι αποδείξεις.

- Τελικά δεν καταλάβαμε. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ αδικήθηκε ή όχι; Το πρωτάθλημα οι ομάδες το παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα ή όχι;  Κύριε Καλίτσα, αγαπητέ Γιώργο, είχατε δίκιο τελικά;;; Η ΕΠΣΕ έδωσε κάποια απάντηση; Έψαξε το θέμα; Μήπως πρέπει να πιούμε όλοι το σιροπάκι της αμνησίας;;; Θα πάμε παρακάτω, αλλά θα επανέλθουμε στο θέμα, για πολλούς λόγους.

- Κανένας δεν μπορεί να εμφανισθεί περισσότερο υποστηρικτής του κυρίου Ρέτσα από εμάς. Αυτοί που σήμερα τον πλαισιώνουν είναι αυτοί που το θεωρούσαν  ως άχρωμο και άοσμο στα περί ποδοσφαίρου, αλλά αυτό που μας ενοχλεί είναι το ότι ο ίδιος τα ξέρει όλα. Εμείς γράφαμε τα καλύτερα για τον κύριο Ρέτσα και είμαστε ένα κλικ, από το να ζητήσουμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας. Γράφουμε ψέματα;;;;;