Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

....φαπούλες

-  Γιόρταζε χθες ο προπονητής του ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ κύριος Θανάσης Γουρνάς και σήμερα περιμένει το δώρο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Δύσκολο το έργο τους αφού αντίπαλος θα είναι η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν και σε....
Εθνικές κατηγορίες, αν και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είναι πίσω 24 βαθμούς από την πρώτη θέση.

- Ο ΛΗΛΑΣ έχει μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών από τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και θα προσπαθήσει ώστε να πάρει σήμερα την νίκη μέσα στην Λάμψακο. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στην Λάμψακο για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Εύβοιας. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ας μη γελιόμαστε δεν κυνηγάει τίποτα στο πρωτάθλημα αφού  απέχει 10 βθμο΄πυς από την δεύτερη θέση και 23 πό την πρώτη!!!

- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΄σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΔΡΟΣΙΑ.  Θέλουν νίκη οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογική άνεση.. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ τελευταία δεν πάει καλά και όλοι ψάχνουν να βρούνε το τι συνέβη κι η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ εκτός από τα διοικητικά στα οποία όλοι περιμένουν να βάλει ο Θεός το χέρι του, πάει σήμερα στο ΠΡΟΚΟΠΙ και θέλει νίκη για να ξεφύγει πό τον κίνδυνο.  Το ΠΡΟΚΟΠΙ μάλλον ΄έχασε τις περισσότερες ελπίδες, αλλά περιμένει γιατί κανείς δεν ξέρει αν δεν θα έχουμε και κ΄ποια άλλη αποχώρηση!!!