Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ο ΧΑΛΚΙΣ - Λύση τώρα

Λοιπόν Μορίδης και Λαθουράς έριξαν τίτλους τέλους στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Προσπάθησαν να βρούνε αφορμές για να τα χρεώσουν όλα στον προπονητή κύριο Τοκπασίδη και στους ποδοσφαιριστές.
Ο κ. Τοκπασίδης όχι μόνο είναι απλήρωτος, αλλά έβαλε και χρήματα από την τσέπη του.
Οι ποδοσφαιριστές μέσα στην αγανάκτησή τους ένα λάθος έκαναν. Δεν κατέβηκαν ν΄ αγωνισθούν με τα ΨΑΧΝΑ. Στάθηκαν και πάλι κύριοι και συνέχισαν να προσφέρουν υπηρεσίες στην....
ομάδα χωρίς να έχουν πάρει τα οδοιπορικά τους.
Ο κ. Μορίδης και ο κ. Λαθουράς είχαν δεσμευτεί πως σήμερα θα ερχόταν και θα πλήρωναν. Όπως πάντα  δεν κράτησαν τον λόγο τους και δεν ήρθαν.
Σήμερα όμως άρχισαν να τηλεφωνούν σε ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων και να τους ζητούν να πάνε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί θα διώξουν προφανώς αυτούς στους οποίους χρωστάνε!!!
Ο κ. Μορίδης δεν θα έρθει ούτε σήμερα στην Χαλκίδα και μάλλον δεν θα ξαναπεράσει την γέφυρα.
Τώρα τον λόγο τον έχουν αυτοί έστω οι ελάχιστοι οι οποίοι αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τώρα ΟΛΟΙ θα πρέπει να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να μην διαλυθεί.
Να δοθεί λύση τώρα και να αναλάβει την ομάδα μια επιτροπή η οποία και θα φροντίσει ώστε ποδοσφαιριστές και προπονητής να παίρνουν κάθε μήνα τα χρήματα που θα συμφωνήσουν για τα οδοιπορικά τους και να γίνει προσπάθεια ώστε μέρος αυτών που χρωστάει η ομάδα να τα παίρνουν σιγά σιγά.
Αγωνιστικά η ομάδα θα πετύχει τον στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία και θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν βρεθεί οριστική λύση και στο οικονομικό, ώστε προπονητής και ποδοσφαιριστές να μείνουν ικανοποιημένοι. 
Πιστεύουμε πως η ΕΠΣΕ δεν θα βοηθήσει τα σχέδια αυτών που θέλουν την διάλυση της ομάδας και θα προστατεύσει και το κύρος του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Εμείς είμαστε στην διάθεση των ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν την ομάδα και αύριο θα κάνουμε και μια κίνηση παραπάνω για να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί.