Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

....φαπούλες

- Αγαπητοί αναγνώστες τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει σχεδόν όλα και στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο. Δεν περιμένουμε να γίνουμε σοφότεροι, ούτε περιμένουμε κάτι καλύτερο από κάποιους οι οποίοι θέλουν να παρουσιάζουν άλλο πρόσωπο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την κουρτίνα, η πραγματικότητα θα τους ξεβρακώνει και αυτοί θα επιμένουν στο κρυφτούλι. Εμείς με όλους αυτούς ξεκαθαρίσαμε την θέση μας  και ....
προσπαθήσαμε να τους το πούμε και κατά πρόσωπο, αλλά προτίμησαν να αποφύγουν κάτι τέτοιο. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Θα απαντήσουμε όταν θα μας καλέσουν και απλά θα πούμε πως δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε. Δεν θέλουμε να πάρουμε την εκδίκησή μας, αλλά απλά δεν θέλουμε να μας πούνε και μαλάκες. Όταν χρειαζόταν κ΄τι, όποτε χρειαζόταν, μας τηλεφωνούσαν και το έλεγαν ή ρωτούσαν και για να μάθουν λεπτομέρειες.. Στην συνέχεια δεχόμενοι πιέσεις, μπήκαν κι αυτοί απέναντι με στόχο να μας στριμώξουν. Αυτοί που τους οδήγησαν σ΄ αυτή την απόφαση, είναι γνωστοί και είναι αυτοί οι οποίοι "πούλησαν" φίλους και γνωστούς και δεν θα διστάσουν να το ξανακάνουν αν χρειασθεί.
Αγαπητοί αναγνώστες, μπορεί να είσαστε λίγοι, πολύ λίγοι, αλλά εμείς μαζί σας θα συνεχίσουμε, γιατί έτσι μας αρέσει. Εμείς δεν ράβουμε κουστούμια, ανάλογα με το ρεύμα ή ανάλογα με ποια "παρέα" είμαστε την κάθε εποχή. Ήμασταν και παραμένουμε με την δική μας άποψη και δεν θ γελάσουμε, όταν θα τρώνε κάποιοι "τις φάπες τους" από την αλήθεια.