Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, συναντήθηκαν Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος και τώρα μπορούν όλοι να πάνε να κοιμηθούνε ήσυχοι. Αυτά γενικώς για το Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για το ερασιτεχνικό, το άφησαν στην άκρη. Όσο για το Ευβοϊκό θα περιμένουμε πολύ ακόμη για να φτάσουμε σε συνάντηση Ρέτσα, Πίσχινα, Παπακωνσταντίνου, Παπαδάκη...
και των άλλων κυρίων.   Το γιατί το ξέρουν οι ίδιοι που υπήρξαν για χρόνια φίλοι και συνεργάτες.

-  Έρχονται λέει κι άλλα θέματα που αφορούν την ΕΠΣΕ και αφορούν το παρελθόν!!! Κύριοι δώστε τα όλα στην δημοσιότητα να τελειώνουμε. Εμείς αυτό το παιχνιδάκι των διαρροών δεν θα το παίξουμε γιατί δεν μας ενδιαφέρει. Αν κάτι κακό έγινε στο χθες, μαζί το κάνατε. Γιατί λοιπόν να βασανιζόμαστε; Δώστε στην σέντρα τα πάντα, κρεμάστε τους πάντες στα μανταλάκια και να είσθε σίγουροι πως ΟΛΟΙ θα εκτεθείτε. Το γιατί το ξέρετε.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζει το δρομολόγιό του και ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα, καλή δύναμη, καλή επιτυχία και να καταλάβουν πως είναι άλλο το ΘΕΛΩ και άλλο το ΜΠΟΡΩ.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα είναι ο πρωταθλητής και φεύγει από τα τοπικά πρωταθλήματα. Το που θα πάει θα το δούμε την ώρα που θα δηλώσει συμμετοχή. Πάντως ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει προοπτική αρκεί να στηριχθεί από χορηγούς και τους φιλάθλους του. Να θυμίσουμε  πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ δίνει τον τελευταίο αγώνα στο Στάδιο Χαλκίδας με αντίπαλο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Ούτε στην ονομαστική του γιορτή δεν δέχθηκε τόσα πολλά τηλεφωνήματα ο προπονητής της ΑΙΔΗΨΟΥ κ. Θανάσης Γουρνάς. Χαμός έγινε μετά τον αγώνα με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και όλοι ρωτούσαν να μάθουν πως οδήγησε σε εμπλοκή τους φιλοξενούμενους..