Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εδώ είμαστε για να σας πούμε μία ακόμη καλημέρα και να ευχηθούμε να έχετε υγεία, αλλά γιατί όχι να κερδίσετε και χρήματα. Καλημέρα και "στα φιλαράκια μας" τα οποία φροντίζουν ώστε να σκύψουμε το κεφάλι κι να τους προσκυνήσουμε, για να μπορούν να δηλώνουν παράγοντες και άλλα σχετικά. Εμείς δεν συμφωνούμε με αυτούς που λένε πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Εμείς δεν περιμένουμε μία ακόμη αποτυχία τους...
για να γελάσουμε. Σύντομα θα διαπιστώσετε εσείς οι αναγνώστες μας, πως εμείς τους άσσους δεν τους καίμε για να κάνουμε φιγούρα. Θα τους τραβήξουμε όταν πρέπει.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ουδέν νεότερο. Έχουν τακτοποιηθεί όλοι και απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, για να τελειώσουν την ομάδα. Είναι πάντως γεγονός πως κ΄τι δεν κάνουν σωστά και θα εκτεθούν, αλλά θα βρεθούν και μπλεγμένοι. Αυτό δεν τους το λένε αυτοί που τους βοηθάνε, αλλά στο τέλος αυτοί δεν θα αναλάβουν ευθύνες.

- Τι έγινε τελικά κύριε αντιδήμαρχε με το φορτηγάκι έξω από το Λύκειο Βασιλικού; Μήπως είχαμε δίκιο όταν λέγαμε πως κάποιος "έχει μπάρμπα";;;; Συγνώμη, αλλά δεν είναι δυνατόν στην εποχή που ζούμε να συμβαίνουν αυτά..

- Δεν το είχαμε καταλάβει αυτό. Οι ραδιοφωνατζήδες δεν ασχολήθηκαν πολύ με τον αγώνα ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ  2 - 0 αφού θεώρησαν φυσιολογικό το αποτέλεσμα!!!! Έκπληξη θεώρησαν το ΔΡΟΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ  1 - 2!!! Να θυμίσουμε πως ο ΟΛΥΜΠΟΣ είχε κερδίσει και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στο Αλιβέρι. Τελικά μόνο εμείς περιμέναμε νίκη της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ;;; Ένα πουλάκι μας είπε πως κάποιοι δεν πάνε τον Γουρνά και αποφεύγουν τα σχόλια για την ΑΙΔΗΨΟ!!

- Χθες πάντως δεν ξέρουμε το γιατί αλλά όλοι περίμεναν τον κύριο Μορίδη να πάει να πληρώσει ποδοσφαιριστές και προπονητές. Εμείς πάντως δεν τον περιμέναμε και το είπαμε, αφού οι πληροφορίες μας έλεγαν πως είχε στείλει τα χρήματα στον κύριο Λαθουρά και ο κύριος Λαθουράς θα πήγαινε!!!!