Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε γενικώς. Φυσικά υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία όσο κι αν προσέξεις δεν πρόκειται να βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις γιατί είναι αξεπέραστα. Ένα από αυτά και 'οι εκτελεστικοί και διοικούντες"  τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Τα έχουμε γράψει ΟΛΑ, όχι τώρα, αλλά πριν καν συμβούν τα όσα έχουν συμβεί εδώ και μήνες. Εξαντλήθηκε η υπομονή όλων, αλλά η ....
δική μας όχι. Για Μορίδη και Λαθουρά τα έχουμε γράψει, αλλά δεν αναφέρθηκε κανείς σ΄ αυτούς που δεν λένε το παραμικρό πλέον. Τους περιμένουμε. Να προσέχουν πάντως γιατί αν διαλύσουν την ομάδα, θα έχουν τεράστια ευθύνη.

- Η απορία όλων είναι γιατί δεν πάει η ομάδα σε Γενική Συνέλευση με πρωτοβουλία κάποιων μελών της. Ακόμη κι ένα μέλος της ομάδας φτάνει για να προχωρήσει διαδικασίες και να μην διαλυθεί η ομάδα. Για να δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι οδηγούν την ομάδα εκεί που δεν πρέπει.

- Στο θέμα του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ γράψαμε την άποψή μας. Όποιος επιμένει σε κάποια πράγματα και για τα οποία έχει στοιχεία, πολύ ευχαρίστως τα περιμένουμε. Ήταν λάθος η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα και αυτό δεν το συζητάμε. Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα, πρέπει να την πας μέχρι το τέλος.

- Δεν θα παρεξηγήσουμε κανέναν, αλλά εμείς δεν γράψαμε καλά λόγια για τον Θανάση Ζεμπίλη, την Έλενα Βάκα και τον Φάνη Σπανό επειδή μας πλήρωσαν και μας φτάνει που το ξέρουν οι ίδιοι. Ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές κάναμε συμφωνίες και απλά τους πιστεύουμε και τους στηρίζουμε χρόνια, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Και κάτι ακόμη. Εμείς δεν έχουμε χορηγούς τους προμηθευτές και τους εργολάβους. Δεν τα γουστάρουμε αυτά. Όποιος αντέχει αλήθειες να τις πούμε δημόσια.