Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Μας κουράσατε με την μπουρδολογία και με τις πληρωμένες καλά υποσχέσεις "ειδικών". Εμείς δεν παίζουμε σ΄ αυτά τα παιχνίδια και κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να μας φιμώσουν για να κάνουν την δουλειά τους. Αναφερόμαστε στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.  Κύριοι, αυτοί που πληρώνουν, αυτοί και να βγούνε να δικαιολογήσουν τ΄ αδικαιολόγητα. Εμείς θα γράφουμε ....
την δική μας άποψη και σ΄ όποιον αρέσει. Να προσέχετε που δίνετε τα χρήματά σας γιατί στο τέλος μόνοι σας θα τα κλάψετε.

- Το τι συμβαίνει στην Γ΄ Εθνική το ξέρουνε και οι πέτρες. Όποια ομάδα δεν έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών, δίνει κι ένα χέρι βοήθειας σε μια άλλη. Θυμόσαστε από πότε γράφουμε πως ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι μόνος και αβοήθητος;;; Οι ποδοσφαιριστές κάνουν ότι μπορούνε, αλλά δεν μπορούνε να πείσουν άλλες ομάδες να παίξουν στα ίσια όλους τους αντιπάλους; Φοβερή ισοπαλία απέσπασε η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ από το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ!!!! Φοβερή νίκη ο ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ μέσα στα Σπάτα και άλλα τέτοια. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ποιον αντίπαλο θα βρει αδιάφορο;

- Πάνε τα ΤΡΙΚΑΛΑ στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ και καθαρίουν με 0 - 2. Έρχεται το Μεσολόγγι στην Χαλκίδα και δεν το κερδίζουμε. Κι όμως το είχαμε στο τσεπάκι αυτό το παιχνίδι, όπως είχαμε και το διπλό στην Γλυφάδα.. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν στην Χαλκίδα τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, την ΛΑΡΙΣΑ και τις ΕΛΠΙΔΕΣ Καρδίτσας. Ευκολάκια λένε και έχουν προσθέσει ήδη τους 9 βαθμούςμε τους 12 που έχει η ομάδα , οπότε φτάνουμε στους 21, πότε σωθήκαμε!!!!!

- ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ας το πάρουν αλλιώς, γιατί έτσι που το πάνε, πάνε φουλ για υποβιβασμό. Τώρα μεταγραφές δεν υπάρχουν. Ενισχύστε την ψυχολογία των ομάδων μας και όχι την τσέπη κάποιων οι οποίοι υποσχέθηκαν να σας σώσουν. Δεν σας αρέσει η αλήθεια, αλλά αυτή είναι.