Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κσι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Φυσικά και αρχίζουμε με συγχαρητήρια προς την ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ Νέας Λαμψάκου, η οποία πέρασε στον τελικό μετά το 1 - 1 με τον ΛΗΛΑ  και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί στον τελικό και θ΄ αντιμετωπίσει τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ την περίοδο 2019 - 2020 έδειξε πως τα έχει όλα ως ομάδα και άξιζε μια διάκριση όπως αυτή της πρόκρισης ....
στον τελικό Κυπέλλου και φυσικά μέχρι την λήξη του τελικού, έχει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

- Οι άνθρωποι της ενημέρωσης δεν είναι δυνατόν να δέχονται αδιαμαρτύρητα χαρακτηρισμούς και ύβρεις από τον οποιονδήποτε.  Χθες σε εκπομπή του 96,5 με τον Μανώλη Βέττα ο κύριος Στέφανος Σωτηρίου ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε παράσιτα ανθρώπους της ενημέρωσης, χωρίς φυσικά να πει ονόματα. Εμείς βγήκαμε και απαντήσαμε και ζητήσαμε από τον κύριο Αβερκιάδη ο οποίος είναι άνθρωπος της ενημέρωσης και εκπροσωπεί την ομάδα του κυρίου Σωτηρίου, ως υπεύθυνος τύπου, να παραιτηθεί αν δεν συμφωνεί με τα όσα είπε ο κύριος Σωτηρίου ή να συνεχίσει να τον υπηρετεί αν συμφωνεί.

- Κύριε Σωτηρίου σεβόμαστε τους πάντες και στους πάντες είσθε κι εσείς. Το γιατί κάποιοι άνθρωποι της ενημέρωσης απομακρύνθηκαν από την ομάδα εσείς το ξέρετε καλά και σας το είχαμε πει. Οι λόγοι είναι ίδιοι μ΄ αυτούς το παρελθόντος. Δεν είμαστε ενάντια στην ομάδα, αλλά ενάντια στις πρακτικές σας και σε κάτι που λέγατε πως δεν θα συμβεί ποτέ. Μην ψάχνετε λοιπόν για παράσιτα σε άλλους χώρους. Εμείς είμαστε κακοί, αλλά ούτε σας βρίσαμε, ούτε σας βάλαμε τρικλοποδιές. Κάνατε τις επιλογές σας και καλά κάνατε. Οι παράγοντες δεν πρέπει να λένε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον και φυσικά δεν πρέπει να λένε όσα λένε για κάποιον άλλον και την επόμενη μέρα να δηλώνουν συνεργάτες.

- Εμείς δεχόμαστε τα πάντα, ακόμη και τις συκοφαντίες, ακόμη και τους χαρακτηρισμούς, αλλά είχαμε δηλώσει πως έχουμε κι εμείς ανεμιστήρα και δεν θα χρειασθούμε λάσπη, αφού θ ρίξουμε όλη την αλήθεια στον ανεμιστήρα και θα δούμε ποιοι θ΄ αντέξουν.  Θα ευχηθούμε στην ομάδα καλή συνέχεια και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πει μαλάκες.

- Δεν θέλουμε πλέον να γράφουμε πολλά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δηλώνουμε  πως θα στηρίξουμε την ομάδα, αν κι εφόσον υπάρξει καθαρή διοικητική λύση. Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και ευχόμαστε να βρεθεί λύση πολύ σύντομα. Πάνω απ΄ όλα και όλους είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πρέπει να στηριχθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.