Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και οι ρουφιάνοι

Το να είσαι ρουφιανάκος και μάλιστα κακός είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει. Κάποιος τέτοιος τύπος είναι εκεί στην ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και παριστάνει τον κύριο. Είναι αυτός που παίρνει λόγια από τον έναν και τα πηγαίνει στον άλλον, αυτός ο οποίος ξέρουμε καλά τι ρόλο παίζει και σε τι παιχνιδάκια είναι χωμένος. Αυτόν τον ρουφιανάκο δεν θα του χαρίσουμε ούτε μια καλημέρα και φυσικά, ούτε θ΄ ασχοληθούμε με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αν και τα κορίτσια δεν ....
φταίνε σε τίποτα.
Είναι ρουφιανάκος και χρησιμοποιεί την ομάδα. Απορούμε ειλικρινά με τον κύριο Λεοντή, ο οποίος δεν είναι χθεσινός, μάτωσε κι ματώνει οικονομικά για την ομάδα. Αλήθεια πως μπορεί μέσα σ΄ αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.
Θα μπορούσαμε ν΄ απευθυνθούμε και σε άλλο μέλος της διοίκησης, αλλά δεν θα το κάνουμε γιατί ξέρουμε πως χρησιμοποιεί τον ρουφιάνο για να του μεταφέρει διάφορα.
Εμείς έχουμε καλή πληροφόρηση για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, γιατί έχουμε πρόσβαση και σε διοικητικό επίπεδο και σε αγωνιστικό.
Αν θέλουν όμως να τους κάνουμε να ηρεμήσουν εμείς δεν θα πούμε όχι.
Από αυτή την στιγμή σταματάμε κάθε αναφορά στην ομάδα εκτός από τα δεδομένα (αγώνες, αποτελέσματα, βαθμολογία) και θα ξαναγράψουμε την πρωταπριλιά, γιατί αυτά που θα τους γράψουμε τότε θα μοιάζουν με ψέμα.
Μέχρι τότε θα έχουν βγάλει ένα εύκολο πρόγραμμα με 
ΓΙΑΝΝΕΝΑ εντός   23/02
ΛΑΡΙΣΣΑ εντός   15/03
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ εκτός   22/03
ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  εντός.  29/03
Μέχρι την πρωταπριλιά να είσθε όλοι κααλά εκεί στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.