Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχουμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Εύβοιας μεταξύ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ & ΛΗΛΑ. Ο πρώτος ημιτελικός έληξε 1 - 0 υπέρ της ομάδας της Λαμψάκου και με αυτό το 1 - 0 θα προσπαθήσει ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ να έχει τον αέρα του νικητή και να περάσει στον τελικό όπου ...
περιμένει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.

- Ο ΛΗΛΑΣ δεν θα πάει στην Λάμψακο με άγχος γιατί  έχει και την εμπειρία και ξέρει πως με άγχος και σκυμμένο κεφάλι δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Ο κύριος Τάσος Ταυταρίδης ξέρει από τέτοιους αγώνες και θα πάει για την ανατροπή. Οι Βασιλικαριώτες ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

- Διαιτητής ο κύριος Γκάτσος με βοηθούς τους κυρίους Δάλλα και Μούρτικα. Αξιόλογοι και οι τρεις και πιστεύουμε πως θα τα πάνε καλά. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Δεν έχουμε να απαντήσουμε σε κανέναν και για τίποτα. "Παράγοντες και λοιποί συγγενείς" ας κάνουν όπως θέλουν την δουλειά τους και να μην ανησυχούν. Έχουμε γράψει πως με τα παραμύθια, τις φαντασιώσεις και τα ψέματα, δεν θα σταθεί κανείς στον χώρο, ακόμη κι αν πληρώνει γι΄ αυτό.

- Ψάξτε για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σας σταθμό κυρία Δήμητρα. Εμείς είχαμε γίνει η κακοί εξ αιτίας σας, αλλά τώρα οφείλουμε να γράψουμε, πως έπρεπε να πάθουν για να μάθουν κάποιοι. Εμείς τυχαίνει εδώ και λίγο καιρό να έχουμε μάθει τα πάντα, αλλά δεν θέλαμε  να ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Ας πρόσεχαν κάποιοι και να φροντίσουν να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη.