Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία σχεδόν του συνόλου των σωματείων-μελών της, η Ε.Π.Σ. Ευβοίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο «Baluse» στον Κάραβο Αλιβερίου την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, ολοκληρώνοντας έτσι τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις κοπής πίτας, στην Βόρεια-Κεντρική και Νότια Εύβοια.
Και αυτή η εκδήλωση έγινε μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον με τη μεγάλη συμμετοχή μελών. Συγκεκριμένα από τα 20 σωματεία της περιοχής ....
παρέστησαν με τους αντιπροσώπους τους 18 σωματεία. Απόντα τα σωματεία του Α.Ο. Κύμης και του Α.Ο. Σκύρου.
Από την  Ένωση παρέστησαν οι κ.κ. Ιωάννης Ρέτσας πρόεδρος, Γεώργιος Πίσχινας Γεν.Γραμματέας, Αναστάσιος Τσεκούρας Α΄ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Λάμπρου Αναπλ. Γεν. Γραμματέας, Αναστάσιος Δημητρίου πρόεδρος της εξελεγκτικής Επιτροπής και Χαράλαμπος Καρατζάς πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας.
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Ιωάννης Ρέτσας στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τα σωματεία για την παρουσία τους και ευχήθηκε  η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, δημιουργία και αγωνιστικές επιτυχίες. Μίλησε για την απόφαση της Ένωσης να κάνει τρεις συγκεντρώσεις για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τόνισε ότι στόχος της Ένωσης είναι να βελτιώσει την διοικητική και οικονομική λειτουργία με στόχο να στηρίξει οικονομικά τις ομάδες.
Τέλος τόνισε ότι το Ευβοικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και σημαντικό κομμάτι για την περαιτέρω αναβάθμιση αποτελεί η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και η επένδυση των σωματίων στις ακαδημίες τους.
 Στη συνέχεια έκοψε την πίτα μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το φλουρί κέρδισε στο σωματείο Α.Ο. Κριεζών, το οποίο αντιστοιχούσε στο ποσό των 250,00 ευρώ.
Επίσης κληρώθηκαν τα σωματεία Α.Ο. Κονιστρών & Περιχώρων, Α.Ο. Δύστου, Α.Ο. Αμαρυνθιακός, Α.Ο. Αυλωναρίου, Α.Ο. Καρύστου, Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και Α.Ο. Αγίου Λουκά τα οποία κέρδιζαν από 4 μπάλες. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες πήραν δώρο από 1 μπάλα.
Η βραδιά έκλεισε με εποικοδομητικό διάλογο και συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της περιοχής.