Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

.....φαπούλες

- Στην πολιτική θα πρέπει να υπάρχουν αποφάσεις και όχι να παραπέμπουμε τα πάντα στο μέλλον και να λέμε πάντα ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε όλα. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ από την μία αγκαλιάζουν πρόσφυγες αλλά και λαθρομετανάστες, αλλά από την άλλη λένε όχι στην δημιουργία κλειστών δομών, αλλά και ....
ανοιχτών. Τελικά δεν θα μας πούνε που να πάνε όλοι αυτοί; Η κυβέρνηση πρέπει να τελειώνει μ΄ αυτό το θέμα. Κλειστές και μόνο κλειστές δομές και μέσα σε 3 μήνες όποιος δεν  παίρνει άσυλο να επιστρέφει εκεί από όπου ήρθε και αυτοί που θα πάρουν άσυλο να πάνε όπου θέλουν στην Ευρώπη.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει είναι στο πλευρό των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ!!! Καλά αφού είναι στο πλευρό τους, γιατί 5 χρόνια δεν έλυνε τα προβλήματα και τώρα κάνει επαναστατική γυμναστική; Κύριοι πρέπει να βρεθεί λύση στην ΛΑΡΚΟ γιατί να συνεχίσει να πληρώνει ο κάθε Έλληνας για τα συνεχώς αυξανόμενα χρέη δεν γίνεται.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων μάλλον κάνουν σωστά την δουλειά τους, αφού δεν υπάρχουν φωνές ούτε από την αντιπολίτευση, αλλά ούτε και από ραδιοφωνατζήδες και ραδιοφωνατζούδες που κάτι πάνε να πούνε, αλλά τίποτε δεν τους βγαίνει!!!!