Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

....σουτάκια

- Καλημέρα στον εξυπνάκια κύριο ο οποίος μας ξέρει μόνο από την καλή και όχι από την ανάποδη. Αγαπητέ μας κύριε έχουμε χορτάσει στο χώρο της ενημέρωσης. Μεγαλώσαμε μέσα σε εφημερίδες και περιοδικά, κάναμε πολλά χρόνια ραδιόφωνο, αλλά και τηλεόραση και φυσικά εδώ και 12 χρόνια είμαστε παρέα με το apopsignomi.blogspot.com και  δεν υπήρξαμε ποτέ ....
ψώνια. Σεβόμαστε τα ΜΜΕ και δεν βάλαμε ποτέ τον εαυτό μας πάνω από αυτά. Μπήκαμε στα 63 μας χρόνια και δεν θα γίνουμε τώρα ψώνια. Αν συνεχίσεις να είσαι ψώνιο, καλά θα κάνεις να απευθυνθείς στους αρμοδίους και να πάρεις έναν πάγκο στην λαϊκή. Έχει και πάγκους για ψωνισμένους.

- Την καλημέρα μας και στην ΕΠΣ Εύβοιας και μας αρέσει που τελικά δεν απαντούν σε ερωτήματα, γιατί δεν θέλουν να σπάσουν αυγά. Αλήθεια τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να πάρουν αποφάσεις για μέλος της Πειθαρχικής το οποίο είπε σε διαιτητή παρουσία πολλών ατόμων, "να φάει την κάρτα" για να μην τιμωρηθεί ποδοσφαιριστής της ομάδας του; Γιατί άραγε κάποιοι πρέπει να ανακαλούν ανακοινώσεις και δηλώσεις και κάποιοι άλλοι όχι; Είμαστε σε αναμονή.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ δεν πετάει στα σύννεφα, γιτί το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον προπονητή κύριο Γιώργο Κρόκο ο οποίος άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και την οδηγεί από το καλό στο καλύτερο. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα είναι και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και αυτό έχει την σημασία του, αφού από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος.