Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Εμείς πάντα εδώ και πάντα ψύχραιμοι και φυσικά βλέποντας με κατανόηση αυτούς που έχασαν τους στόχους και ενώ πετούσαν στα ουράνια, προσγειώθηκαν ανώμαλα. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί τους ενοχλεί το σκηνικό, αφού θα /....
έπρεπε να το ξεπερνούν εύκολα, από συνήθεια πλέον!!!

- Γιατί να μασήσουμε τα λόγια μας; Αυτοί που κατηγορούν τους διαιτητές του αγώνα Κυπέλλου ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι αυτοί που έσκυβαν το κεφάλι και αυτοί οι οποίοι ήθελαν πάντα τους διαιτητές να τους καλύπτουν. Κατηγορούν τους Κασομούλη και Κωνστάντιο γιατί είναι μεταξύ των λίγων που όχι μόνο δεν μασάνε, αλλά ούτε καν τσιμπάνε. Όποιος διαιτητής πρώην ή νυν και όποιος παράγοντας έχει να πει κάτι, να μιλήσει για τις φάσεις που τον αδίκησαν και να μην μιλάει για χάλια της διαιτησίας σ΄ αυτόν τον αγώνα. 

- Διάλογο στα μουλωχτά δεν κάνουμε με κανέναν και ούτε εξηγήσεις θα δώσουμε για κάτι. Ας κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του τα όσα κιλά μαγκιάς έχει κι ας μην πιστεύει πως θα φοβηθούμε. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και μακριά από εμάς οι κωλοτούμπες. Συνεχίζουμε κι όποιος αντέξει. Σεβόμαστε αυτούς που μας σέβονται.

-  Σήμερα θα γράψουμε την άποψή μας για την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και την άποψή μας για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας της Εύβοιας. Μπορεί να έχουμε λάθος άποψη, αλλά ας μας διορθώσουν/

- Στην Ερέτρια πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να βρούνε έναν τρόπο ώστε ο κάθε ποδοσφαιριστής να προσφέρει αυτά που μπορεί. Εμείς συμφωνούμε στα θέματα πειθαρχίας, αλλά αυτό όταν δεν μπορείς να το πετύχεις με τρόπο που να μην παίρνεις κεφάλια, μπορεί να είναι και μοιραίο για την ομάδα.