Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Το λαϊκό άσμα που λέει "μεσ΄ τον πράσινο το μύλο, μου τα παίρναν τακτικά, μα τους τα ΄χω πάρει πίσω, από μια καλή ζαριά", μας αρέσει πολύ, μα πάρα πολύ και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. "Μάγκες μου βάλτε, μπρος πίσω βάλτε, να σας τα πάρω, για να ρεφάρω"  λέει παρακάτω το άσμα και το τραγουδάμε κι εμείς.
Που είναι εκείνοι οι κύριοι της ενημέρωσης οι οποίοι πήγαιναν στο βουνό κι άκουγαν προπονητή και διοικούντες ....
να λένε πως εμείς γράφουμε μαλακίες και πως συνεχίζουν προπονητής και ομάδα για κάτι πολύ μεγάλο;;;;; Γιατί κατάπιαν την γλώσσα τους τώρα και δεν μας λένε τι συνέβη στο βουνό και δικαιωθήκαμε εμείς; Κύριοι, σας αρέσει δεν σας αρέσει τα πάρε δώσε με προπονητές κι παράγοντες σας οδήγησαν στο πουθενά. Αλήθεια θα γράψετε κάτι;;;

- Εκεί στην Ερέτρια θα πρέπει να καταλάβουν πως η ομάδα αξίζει κάτι καλύτερο και πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να μπορέσει να το πετύχει. Ο κύριος Καρβέλης το έχουμε γράψει πολλές φορές είναι καλός γυμναστής, αλλά δεν μπορεί να έχει καλό κλίμα στ΄ αποδυτήρια και δεν μπορεί να διαχειρισθεί δύσκολες καταστάσεις. Βάζει πάνω απ΄ όλα το ΕΓΩ, αλλά θα πρέπει να καταλάβει πως η πραγματικότητα είναι άλλη. Η ΕΡΕΤΡΙΑ μπορεί να έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά έχει και κάποιους έμπειρους και καλούς με τους οποίους είχε και μια απίστευτη πορεία και όλοι ήταν μια γροθιά, γιατί τότε διοίκηση και προπονητής παρά τα προβλήματα, έκαναν σωστή διαχείριση. Κύριε Καρβέλη καλά τα συστήματα, καλός κι εσείς αλλά η ομάδα δεν έχει πολλά περιθώρια. Οι ποδοσφαιριστές είναι αξιόλογοι και μην τους έχετε στο περιθώριο. Φροντίστε να φτιάξετε το κλίμα κι αν δεν μπορείτε, αφήστε να το κάνει άλλος.