Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Σήμερα λέει γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, αφού είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Σήμερα ακόμη και το ψωμί μπορεί να το δούμε κόκκινο ή ροζ;;;;; Η χαρά του ζαχαροπλάστη είναι σήμερα, όπως και των ανθοπωλείων και γενικώς των εμπόρων. Δεν τις γουστάρουμε αυτές τις γιορτές και οι ....
λόγοι είναι γνωστοί. Τον έρωτά σου τον δείχνεις καθημερινά και δεν είναι δυνατόν να περιμένεις αυτή την μέρα για να τον εκδηλώσεις.

- Δεν ξανάγινε. Θα πρέπει ο πρόεδρος κύριος Τοκπασίδης και το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου  Εύβοιας, τώρα που θα έχουν και Γενική Συνέλευση να αναλύσουν πως να αντιδρά ένας προπονητής, όταν μια διοίκηση τον απολύει!!! Το δίδαξε προπονητής στο Βασιλικό. Η ομάδα τον απέλυσε και αυτός την επόμενη μέρα πήγε στο γήπεδο με υπογραφές από γονείς των παιδιών, οι οποίοι λέει ζητούσαν να μείνει γιατί διαφορετικά θα έπαιρναν τα πιτσιρίκια και θα τα πήγαιναν σε άλλη ομάδα!!!! Μεγάλε δεν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε την πράξη σου, γιατί ακόμη γελάμε. Μόνο για να διδάσκεις ποδόσφαιρο σε παιδιά δεν είσαι. Παράδειγμα προς αποφυγή είσαι, Κύριε Τοκπασίδη, να τον τιμήσετε με πλακέτα!!!!

- "Τα παράσιτα"  έχουν την τιμητική τους και όλοι θέλουν να τα γνωρίσουν από  κοντά. Είναι άδικο πάντως εξ αιτίας τους να υποβιβαστεί η ομάδα, στο σώμα της οποίας υπάρχουν. Από χθες έφτασε στην πόλη της Χαλκίδας το εμβόλιο που  "σκοτώνει"  τα παράσιτα και από αύριο θα αρχίσει ο εμβολιασμός.

- Εμείς είμαστε οι κακοί αλλά ψάχνουμε να βρούμε τους καλούς και δεν τους βρίσκουμε πουθενά. Αν κάποιος τους εντοπίσει ας μας τους δείξει, γιατί αρχίζουμε να πιστεύουμε πως παρίσταναν τους καλούς και δεν ήτανε.

- Σήμερα θα έχουμε ορισμό διαιτητών για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας και ελπίζουμε κάποιοι διαιτητές να μην έχουν πάλι την τιμητική τους!!!