Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Έχουμε ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά δεν έχουμε ποινολόγιο ποδοσφαιριστών, παραγόντων και ομάδων. Γιατί άραγε; Όσοι διαβάζουν προσεκτικά apopsignomi ήξεραν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή πρέπει να ορισθεί από την αρχή. Τελικά κάθε ....
λίγο και λιγάκι θα έχουμε και μια αλλαγή σε επιτροπές!!!! Ας περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις.

- Ρίξτε όση λάσπη θέλετε κύριοι. Ο δικός μας ανεμιστήρας θα ρίχνει λουλούδια και συμπάθεια γιατί σας λείπει η συμπάθεια γενικώς. Τι άλλο θα πείτε άραγε; Στο τέλος να ξέρετε πως θα εκτεθείτε και θα ψάξετε να βρείτε σε ποιους θα φορτώσετε τα δικά σας λάθη. Εμείς έχουμε υπομονή, αλλά λέμε κι εμείς την άποψή μας, για τα όσα λέτε δεξιά κι αριστερά για μας.

- Δεν ασχοληθήκαμε με κανέναν, αν πρώτα δεν κούνησε ο ίδιος την ουρά του. Έχουμε μάθει να μην αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Απαντάμε σε όλους με τον δικό μας τρόπο. Όποιος ζήτησε την παραμικρή βοήθεια από εμάς, δεν του την αρνηθήκαμε. Στο θέμα που έχει να κάνει με ομάδα του γυναικείου ποδοσφαίρου, έχουμε την άποψή μας και την διαμορφώσαμε αφού μιλήσαμε με αυτούς που ξέρουν. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ συνεργάτες της διοίκησης, της ομάδας ή προσωπικά κάποιου μέλους της διοίκησης. Προχωράμε το ρεπορτάζ και θα το ολοκληρώσουμε σύντομα. Θα γράψουμε αλήθειες και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι, αλλά τι να κάνουμε; Κι εμείς ενοχληθήκαμε όταν "μας στόλισαν"!!

- Στο χώρο της διαιτησίας μάλλον παίζουμε σε τεντωμένο σχοινί και θα πρέπει η επιτροπή και οι διοικούντες την ΕΠΣΕ να φροντίσουν ώστε ΟΛΟΙ οι διαιτητές να έχουν ίση μεταχείριση. Δεν θέλουμε να γινόμαστε κακοί, αλλά κάποιοι διαιτητές μάλλον έχουν ασυλία.

- Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αλλά ακούσαμε να λένε για μια ας το πούμε κίνηση, χειρονομία παρατηρητή προς Γενικό Αρχηγό ομάδας. Αν έγινε το καταδικάζουμε, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι.