Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

....σουτάκια

- Κάποιος έριξε καλό κι δυνατό φυτοφάρμακο και αυξήθηκαν κατά πολύ τα διπλοτήγανα όπως λένε κάποιοι, οι κωλοτούμπες όπως λέμε εμείς. Πάντως ο χαρακτηρισμός διπλοτήγανο δεν είναι ακριβής γι΄ αυτούς που είναι μία έτσι μία αλλιώς. Τα τηγάνια δεν φταίνε σε τίποτα!!! Το κωλοτούμπας τους ταιριάζει καλύτερα.  Στο θέμα του προέδρου κυρίου Παπακωνσταντίνου, κωλοτούμπες ή διπλοτήγανα είναι οι ευεργετηθέντες από τον ίδιο και αυτό έχει την αξία του. Τα ....
χρόνια που ο Παπακωνσταντίνου ήταν πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ήταν πολλοί αυτοί "που φούσκωναν και μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά δίπλα του"!!!!! Πολύ σύντομα θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, γιατί θα χρειασθεί να "υπογράψουν " την κωλοτούμπα τους.

- Αυτοί οι οποίοι θίγουν την αξιοπρέπεια ενός διαιτητή, επειδή θέλουν να τον τιμωρήσουν γιατί "δεν έφαγε" όπως είπανε μια κάρτα, να ξέρουν πως κάποιοι διαιτητές δεν προσκυνάνε κανενός το πορτοφόλι και κανενός την εξουσία. Αυτοί που έχουν στόχο κάποιους διαιτητές κι εμείς τους λέμε παράγκα, αν βρούνε ανοιχτές πόρτες στην Επιτροπή Διαιτησίας και στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα βρούνε κλειστές πόρτες αλλού και για να τις ανοίξουν θα πρέπει να σπάσουν το κεφάλι τους. Είναι γνωστοί σε όλους αυτοί που απείλησαν διαιτητές πως δεν θα ξανασφυρίξουν και άλλα τέτοια. Είναι γνωστοί αυτοί που θέλουν να κόψουν τον δρόμο στον Κωνστάντιο, γιατί τους ενοχλεί που είναι στα ψηλά με την αξία του και όχι γιατί καρφώνει συναδέλφους του ή διότι προσκυνάει κάποιους στην ΕΠΣΕ και φυσικά είναι γνωστοί αφού το είπανε, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν στην διαιτησία τον Κασομούλη, γιατί είναι σ΄ αυτούς που παίζουν 50 - 50.