Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Θα ξεκινήσουμε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο Γυμνού. Επειδή ακούμε πολλά και διάφορα, θα λέγαμε πως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί ένας τραυματισμός να μας οδηγεί ....
σε λάθος συμπεράσματα. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν τραυματιστεί, αλλά γι΄ αυτό δεν φταίει κάποιος. Η κακιά στιγμή είναι και τίποτα παραπάνω. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και τα πάντα έγιναν όπως θα έπρεπε με μπροστάρη τον κύριο Βασίλη Καρλατήρα. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Καρλατήρα και μας είπε πως όλα είναι τακτοποιημένα.

- Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μάγκες, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τον τραυματισμό για το παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Είναι διαφορετικά πράγματα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει ακάλυπτος αν έχει τραυματισμούς.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριοι κουραστήκαμε να το γράφουμε, κρατήθηκε και θα κρατηθεί ζωντανός εξ αιτίας των ποδοσφαιριστών, του Τοκπασίδη, του Καρλατήρα, του Πέτρου και της κυρίας Κουνή.  Να τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν με την ομάδα και φυσικά να μην συμβεί αυτό που θέλουν αρκετοί. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να διαλυθεί λένε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην κατεβαίνει στους αγώνες. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να ξεκινήσει από το μηδέν λένε οι άλλοι. Κύριοι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξεκίνησε από το μηδέν, αλλά δεν απομάκρυνε αυτούς που πάντα κάνουν την ζημιά, έχουν τα παραμάγαζα και βρίζουν τους πάντες με στόχο να παριστάνουν τους ψευτόμαγκες, τους Χαλκιδάρες και δεν ξέρουμε τι άλλο.

- Για να κλείσουμε το θέμα, θα γράψουμε πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα θέλουν να βοηθήσουν, αλλά την ομάδα και όχι κάποιους οι οποίοι πουλάνε μούρη και παριστάνουν τους παράγοντες. Εμείς δεν κρυβόμαστε, πίσω από το δάχτυλό μας. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα προχωρήσει με το ΕΓΩ κανενός. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ποδοσφαιρικό σωματείο και δεν ανήκει σε κανέναν. Πρέπει να αποκτήσει ένα ΔΣ με αυτούς που γράψαμε μπροστά και θα δούμε αν θα βοηθηθεί ή όχι. Θα δούμε αν θα έχει κόσμο στο γήπεδο ή όχι. Καλημέρα σας.