Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Άποψή μας

 Δεν  πρόκειται να τσιμπήσουμε και να χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά κανενός και στο θέμα της ΑΡΤΑΚΗΣ και του κυρίου Κασομούλη και Κωνστάντιου, δεν θα πάρουμε πίσω τίποτα από αυτά που γράψαμε.
Χυδαιολογούν κάποιοι στο fb αλλά είναι γιατί είχαν μάθει διαφορετικά και τους πονάει το 50 - 50.
Τι είπαν αυτοί που μιλούσαν στο γήπεδο και επίσημα με ανακοίνωση οι διοικούντες τον ΑΟΝΑ;
Δεν τους έδωσε ένα πέναλτι, το οποίο το βίντεο ...
έδειξε πως δεν υπήρχε.
Γιατί να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Ντελέκο, αφού η ομάδα δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία!!! Δεν λένε δηλαδή πως είχαν άδικο οι διαιτητές, αλλά πως έπρεπε "να φάνε" την κάρτα!!!! Την φάση την είδαν όλοι στην τηλεόραση και κανείς δεν είπε πως δεν ήταν σωστή η απόφαση Κασομούλη.
Μιλάνε και για την φάση του Σπανού για τον οποίο ητάει κάρτα η ΑΡΤΑΚΗ  
Καμία σχέση η μια φάση με την άλλη κύριοι.
Ο Ντελέκος ανέτρεψε από πίσω τον Μαναρίτσα ο οποίος πήγαινε προς την εστία της Αρτάκης.
Τέλος πάντων. Ξέρουμε πως αυτό όλο το σκηνικό κρατάει καιρό και έχει στηθεί εναντίον Κασομούλη και Κωνστάντιου.
Για ποιες άλλες φάσεις μπορούν να μιλήσουν;
Όσο και για τον προπονητή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος είδε υπέρβαρο τον κ. Κασομούλη, θα του πούμε πως ο κ. Κασομούλης περνάει τα τεστ που δίνουν οι διαιτητές και μάλλον έχει χάσει την αίσθηση του υπέρβαρου. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο προπονητής έχει ξινή μούρη, αλλά γιατί να το πει;
Ας προχωρήσουν τώρα οι της επιτροπής διαιτησίας και το ΔΣ της ΕΠΣΕ στην επόμενη φάση και να ευχαριστήσουν την διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Κύριοι, λυπούμαστε, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, αφού παραμένει ακόμη στην Πειθαρχική Επιτροπή ως μέλος άνθρωπος του ΑΟΝΑ ο οποίος και ζήτησε από τους διαιτητές, "να φάνε" την κάρτα, επειδή η ομάδα τους έχει δύσκολο πρόγραμμα!!!!
Υπάρχει Νομιμότητα, σοβαρότητα και όχι παράγκα.