Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν θα σας ζαλίσουμε πολύ σήμερα και αύριο, για να σας αφήσουμε να απολαύσετε τους αγώνες ποδοσφαίρου οι οποίοι θα δώσουν πολύ παρασκήνιο. Εμείς δεν θα χρειασθεί να τους παρακολουθήσουμε, για να προλάβουμε να παρακολουθούμε τα όσα θα γράφουν και θα ....
λένε οι άλλοι.

- Η πειθαρχική της ΕΠΣΕ τιμωρεί μόνο τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις κάποιων ή όλων;;;; Γιατί άραγε είναι για τιμωρία ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ και κάθε ΜΙΑΟΥΛΗΣ και όχι οι ανακοινώσεις ομάδων και προπονητών "μεγάλων" ομάδων και τα όσα λένε παράγοντες που είναι και στην Πειθαρχική; Ας ξαναδιαβάσουν κάποιοι τον Πειθαρχικό Κώδικα και θα τα δούνε όλα.

- Σε  3 αγώνες του Σαββάτου και σ΄ έναν πρωινό της Κυριακής θα πέσουν τα φώτα πολλών γιατί κάτι φοβούνται. Οι 2 από τους 3 του Σαββάτου είναι στην Α΄ Κατηγορία και ο ένας στην Β΄. Ο Θεός να βοηθήσει και να διαψευστούν όσοι πιστεύουν στο παρασκήνιο.

- Ο φάκελος των γηπέδων ανοιγοκλείνει όπως όλα δείχνουν, αλλά η νέα δημοτική αρχή και ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχουν προγραμματίσει τα πάντα και σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Αυτά θα τα δούμε, αλλά να μην ξεχνάμε και το χθες.

- Αγαπητέ υβριστή και συκοφάντη, είναι αλήθεια πως η καμήλα δεν κοιτάζει την δική της καμπούρα, αλλά την καμπούρα των άλλων. Έτσι κι εσύ. Εμείς όμως δεν θ΄ αναφερθούμε στα δικά σου. Θα γράψουμε πως εμείς γράφουμε αλήθειες και όταν κάνουμε λάθος ζητάμε συγνώμη. Όσα χρήματα και να δώσει κάποιος, σε καμία περίπτωση δεν θα μας κλείσει το στόμα και δεν θα μας οδηγήσει εκεί που θέλει. Εμείς συνεργασίες με νοσταλγούς της παράγκας δεν θα έχουμε ποτέ και για κανέναν λόγο. Εμείς τον κύριο Ρετσα δεν τον θέλουμε παιδί για τα θελήματα, ούτε υπερασπιστή της παράγκας του λέγαμε πάντα την άποψή μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Τον κύριο Παπακωνσταντίνου, επίσης του λέγαμε και συνεχίζουμε να του λέμε την αλήθεια και μαί του ήταν ο κύριος Ρέτσας. Η παράγκα τους ήθελε "σκοτωμένους", αλλά εδώ η παράγκα κάτι δεν υπολόγισε σωστά. Αυτό το κάτι θα το μάθουν όλοι, όταν θα έρθει η ώρα.  Όσο για τα χρήματα και άλλα κουφά, να ξέρεις πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις ανάγκες του και τέτοιες έχεις κι εσύ πολλές. Εμείς πάντως δεν έχουμε χρήματα για να πληρώσουμε κανέναν και δεν έχουμε να τους πληρώσουμε και σε είδος. Την καλημέρα μας και να σας έχει καλά ο Θεός.