Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

....φαπούλες

- Κύριοι, δεν θα κάνουμε φροντιστήριο σε κανέναν και για κανένα θέμα, ειδικά για θέματα που αφορούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Όποιος το παρακολουθεί θα περιμένει να δει την εξυγίανση, το σπάσιμο της παράγκας, το σύστημα τω δικών μας και των άλλων, αλλά και την διαφάνεια.
Μας κατηγορούν για πολλά, αλλά ξέρουν πως δεν λένε την αλήθεια. Δεν "αλωνίζαμε" ποτέ στην ΕΠΣΕ και αυτό το ...
ξέρουν καλύτερα απ΄ όλους οι κυρίες υπάλληλοι της Ένωσης. Η κυρία Χρύσα, η κυρία Ζωή και η κυρία Αγγελική ξέρουν πως ποτέ δεν ενοχλήσαμε κι ποτέ δεν πιέσαμε για κάτι. Αν κάποιοι αλώνιζαν είναι αυτοί που παρίσταναν τους φίλους του Παπακωνσταντίνου και τελικά ήταν φίδια. Εμείς στους σκοτεινούς διαδρόμους δεν παίξαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον.
Γράφουμε δημόσια την άποψή μας και δεν πάμε μία δεξιά και μία αριστερά.
Άλλοι είναι αυτοί  οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι από νοσταλγούς της παράγκας.
Καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ τον κύριο Ρέτσα και όλα τα μέλη του ΔΣ να πούνε δημόσια, αν έστω και μια φορά, ζητήσαμε την προστασία ομάδων, προπονητών, ποδοσφαιριστών ή παραγόντων.
Μια φορά ζητήσαμε από τους κυρίους της ΕΠΣΕ να μειώσουν την ποινή, ενός ανθρώπου για να μπορέσει να είναι στον ραδιοφωνικό σταθμό και αυτός σήμερα είναι υβριστής μας.
Ο κύριος Ρέτσας ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα έχει μαζί του όλα τα ΜΜΕ, αλλά εμείς όπως έχουμε δηλώσει θα είμαστε μακριά από την ΕΠΣΕ, γιατί θέλουμε οι διοικούντες να την εξυγιάνουν, όπως λένε.
Κύριε Ρέτσα, εσείς δεν ήσασταν διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια;
Δεν καταλαβαίνετε πως αυτά τα λόγια περί εξυγίανσης κλπ, αφήνουν αιχμές κατά του Παπακωνσταντίνου; Εσείς δεν ήσασταν πάντα δίπλα του;
Σας αρέσει να κατηγορούν όψιμοι φίλοι σας τον κύριο Παπακωνσταντίνου;
Μπορεί να αποφεύγετε τις δημόσιες απαντήσεις, αλλά τα γιατί δεν τελειώνουν ποτέ.
Κύριε Ρέτσα, εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να σας βραβεύσουμε, αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει πως σας τιμήσαμε με το παραπάνω, όταν όλοι αυτοί που σήμερα "είναι φίλοι σας", ήταν εναντίον σας, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με χυδαίες συμπεριφορές κάποιοι.
Το ότι ξέρετε πως ξέρουμε τα πάντα, εμάς μας φτάνει.
Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από βραβεύσεις και δεν θα έχουμε ποτέ.
Δεν έχουμε όμως και ανάγκη, ώστε να καλύπτουμε υβριστές και λασπολόγους, για να βάλουμε στο περιθώριο, αυτούς που δεν σκύβουν το κεφάλι.
Πρόεδρε συγνώμη γι΄ αυτά που γράφουμε, αλλά είναι όλα αλήθειες και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κλείσει το στόμα. Μπορεί κάποιοι να μην στηρίζουν πλέον το apopsignomi αλλά είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που ήρθαν τώρα δίπλα μας, γιατί βλέπουν την αδικία και την αχαριστία.
Θα κλείσουμε με μια αναφορά στον δήμαρχο και πρώην πρόεδρο κύριο Ψαθά Γιώργο.
Κύριε Ρέτσα ήμασταν απέναντί του, όταν πήρε την θέση του Παπακωνσταντίνου και θέλαμε εσάς στην θέση του. Ήμασταν απέναντί του και στην πολιτική. Κι όμως. Ο κ. Ψαθάς τίμησε τις φιλίες του και πάντα ήταν κύριος απέναντί μας. Του ζητήσαμε δημόσια συγνώμη, για το λάθος μας, γιατί για να ζητήσεις συγνώμη πρέπει να το λέει η ψυχούλα σου.
Στάθηκε στο πλευρό του Παπακωνσταντίνου στις δύσκολες στιγμές και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.