Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Βράβευση αθλητών και κοπή της πίτας του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας.


Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις για την αγωνιστική περίοδο 2019, στους καλύτερους αθλητές του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας που είχαν πανελλήνιες διακρίσεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητισμού, της πολιτικής σκηνής και αθλητές και με τις οικογένειές τους.
Η Δήμαρχος κα.Βάκα Έλενα έδωσε τα συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας ...
καθώς και την υπόσχεση για αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Μπουρμάς Ηλίας και η Πρόεδρος ΔΟΑΠΠΕΧ κα.Αϊδίνη Ελένη, συγχάρηκαν την ομάδα μας για την πρώτη θέση της στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας.
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας απο τον Πατήρ Κωνσταντίνο και η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η αθλήτρια της Ακαδημίας μας Αρδίτσογλου Αμάντα, όπου ήταν ένα κόσμημα χεριού χορηγία από το κατάστημα "Πολυκαρπίδης Χρυσοχοείο" και μια μηχανή Espresso απο τον Πρόεδρο του συλλόγου Δρομέων Ευβοίας κ.Μπλέτσα Γεώργιο.
Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

Η Φραντζή Δήμητρα, Γεράση Ίρις, Μπούντρου Μαρία, Μοναστηριώτη Ελευθερία βραβεύτηκαν απο τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Μπουρμά Ηλία, για την δεύτερη θέση στην σκυταλοδρομία 4x400 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Επίσης, η Μοναστηριώτη Ελευθερία για την τρίτη θέση στα 400μ. Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την δέκατη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στο ίδιο αγώνισμα,
η  Γεράση Ίρις για την ένατη θέση στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου,
η Μπούντρου Μαρία για την ένατη θέση στα 400μ Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την δωδέκατη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.
Ο Ρουσούλης Νικόλαος για την πέμπτη θέση στα 800μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.
Ο Ντασιώτης Θεοφάνης βραβεύτηκε απο την Πρόεδρο ΔΟΑΠΠΕΧ κα.Αϊδίνη Ελένη, για την έκτη θέση στον Ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.
Η Τσάπαλη Άννα Μαρία βραβεύτηκε απο τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Βλάχο Αθανάσιο, για την ένατη θέση στα 4.000μ. Ανώμαλου Δρόμου (το βραβείο παρέλαβε η αδερφή της Τσάπαλη Αντωνία) 
Η Σίδερη Σοφία βραβεύτηκε απο τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας κ.Μπουλούκο Κωνσταντίνο, για την ένατη θέση στο Άλμα σε Ύψος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
Η Γκερλέ Γεωργία βραβεύτηκε απο τον Πάτερ Θεοδώρου Κωνσταντίνο, για την δέκατη θέση στην Δισκοβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
Ο Ξυνογαλάς Σταύρος βραβεύτηκε απο τον Νομικό Σύμβουλο του Γ.Σ. Νεάπολης κ.Χάνο Κωνσταντίνο, για την όγδοη θέση στα 400μ Εμπόδια στο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.
Η Κούτρα Ελπίδα βραβεύτηκε απο την Πρόεδρο του Γ.Σ. Νεάπολης κα.Λουκουκίδη Μαρουδιά, για την δέκατη θέση στα 5.000μ Βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
Η Οσάγι Παναγιώτα βραβεύτηκε απο τον Γραμματέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς - Έυβοιας και Επίτιμο Πρόεδρο του Γ.Σ. Νεάπολης  κ.Βραϊμάκη Χαράλαμπο, για την δωδέκατη θέση στην Σφαιροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
Η Ξύδη Μαριέτα βραβεύτηκε από την Γραμματέα του Γ.Σ Νεάπολης κα.Ταξιάρχη Δήμητρα, για την τρίτη θέση στην Δισκοβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ'.
Η Γέραλη Ζωή βραβεύτηκε απο τον Αντιπρόεδρο του Γ.Σ Νεάπολης κ.Μαρκόπουλο Στάθη, για την πέμπτη θέση στην Δισκοβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ'.
Ο Παπαθεοδώρου Ιωάννης, Μπαϊμπάκης Χρήστος, Αποστόλου Αθανάσιος, Θεοδώρου Γιώργος βραβεύτηκαν απο την Ταμία του Γ.Σ Νεάποληςκα.Γκρινιάρη Βούλα, για την δέκατη θέση στην σκυταλοδρομία 4x300 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ'.
Επίσης ο Θεοδώρου Γιώργος βραβεύτηκε για την τέταρτη θέση στα 300μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ',
ο Αποστόλου Αθανάσιος για την τέταρτη θέση στα 300μ. Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ',
και ο  Παπαθεοδώρου Ιωάννης για την δέκατη θέση στα 300μ. Εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ'.
Η Τσάπαλη Αγγελική, Παναγιάρη Παναγιώτα, Αργυρού Μαρία, Κουστιμπή Ελένη βραβεύτηκαν απο την Έφορο του Γ.Σ. Νεάπολης Κυλάφα Μαργαρίτα,για την έβδομη θέση στην σκυταλοδρομία 4x300 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ'.
Επίσης η Κουστιμπή Ελένη για την δωδέκατη θέση στο Άλμα σε Ύψος  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ'.
Ο Λουλακας Κωνσταντίνος απο τον Πρόεδρο του συλλόγου Δρομέων Εύβοιας κ.Μπλέτσα Γεώργιο, για την δέκατη θέση στο Άλμα σε Ύψος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ'.

Με εκτίμηση
Γ.Σ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ