Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Με τον Αντώνη Τσαραντάνη θα συνεχίσουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και θα του ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Ηρεμία θέλουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κι ευχόμαστε ...
να την βρούνε. 

- Έκοψε την πίτα της η ΕΠΣΕ για τις ομάδες της Κεντρικής Εύβοιας και τώρα θα έχουμε κοπή πίτας και στην Νότια Εύβοια, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος.

- Αύριο Τετάρτη έχουμε τον ημιτελικό Κυπέλλου Εύβοιας με αντιπάλους  ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Από τον πρώτο αγώνα είχαμε το 1 - 1, οπότε ο ΗΡΑΚΛΗΣ περνάει αν το αποτέλεσμα είναι 0 - 0 ή με όποιο σκορ νίκης. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα περάσει με ισοπαλία και με το σκορ  2 - 2 και πάνω ή με νίκη. Θα είναι σημαντικός αγώνας και θ΄ αρχίσει στις 16:00.

- Οι Μικτές της Εύβοιας Κ12 & Κ14 αντιμετωπίζουν αύριο Τετάρτη στο Ενωσιακό τις αντίστοιχες της Θεσσαλίας και θέλουν νίκες,. Ο κόσμος θα πρέπει να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει τα παιδιά.

-  Συνεχίζουν κάποιοι να ρίχνουν λάσπη εναντίον μας και τους ευχαριστούμε, γιατί τους αποδείξαμε πως εμείς μπορούμε να επηρεάζουμε καταστάσεις και πως δεν διεκδικούμε κάποια θέση, ούτε ζητήσαμε να μας χειροκροτήσει κάποιος.