Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

....σουτάκια

- Τελικά από διπλωματία και δημόσιες σχέσεις είμαστε πολύ μα πάρα πολύ πίσω. Όταν έχεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και ξέρεις πως θέλεις νίκη για να κατακτήσεις τους 3 βαθμούς, πρέπει να έχεις τρόπο, να λες λίγα πριν τον αγώνα, να μην μιλάς κατά την διάρκεια του  και φυσικά να μην φτάνεις....
στα άκρα μετ΄την λήξη του αγώνα.

- Κύριοι τουλάχιστον στις Εθνικές κατηγορίες οι παράγοντες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να προστατεύουν την ομάδα τους, να μιλούν λιγότερο και να κάνουν αυτά που πρέπει. Κατά την διάρκεια ενός αγώνα, όσο βρίζεις τον διαιτητή κάνεις χειρότερα τα πράγματα και φυσικά όταν λήξει ένας αγώνας κι εσύ φέρνεις την αστυνομία για να καταθέσεις μήνυση κατά του διαιτητή, δημιουργείς θέμα και γι τις επόμενες αγωνιστικές.

- Να συμφωνήσουμε πάντως πως αυτές οι συμπεριφορές πείθουν κάποιους για να βγαίνουν να μιλάνε και να εμφανίζουν ως σφαγέα έναν διαιτητή με πρώτο και καλύτερο τον ντούπου ντούπου. Οι παράγοντες θα πρέπει να φροντίζουν να έχουν ήρεμη την ομάδα τους ώστε να μην έχουν άσχημη συμπεριφορά και να έχουμε κόκκινες κάρτες και όχι να τα βάζουμε με τον διαιτητή επειδή την έδειξε.