Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

φαπ φαπ φαπ

- Επανήλθε πάλι το θέμα της κατάργησης της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και όλοι γνωρίζουμε ποιος οδηγεί την ΕΠΣΕ στο να πάρει μια τέτοια απόφαση. Δεν ξέρουμε αν τελικά οι διοικούντες θα υποκύψουν, αλλά είναι άδικο να θέλουν να δημιουργήσουν κατηγορίες με ομάδες διαφορετικών ταχυτήτων. Όταν θα φτάσουν στο να πάρουν μια τέτοια απόφαση, τότε....
θα γράψουμε πολλά.

- Μας κάνουν πλάκα εκεί στην Αρτάκη; Τους έφταιξε η διαιτησία στον ημιτελικό με τον ΗΡΑΚΛΗ; Είναι δυνατόν κάποιοι να βρίζουν και να χυδαιολογούν εναντίον των διαιτητών; Κύριοι για ρωτήστε τον προπονητή της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές, να σας πούνε για τις προπονήσεις που έκανε η ομάδα με τους προηγούμενους προπονητές. Για ρωτήστε τον σημερινό προπονητή να σας πει σε τι κατάσταση βρήκε την ομάδα. Για ρωτήστε τον κύριο Αυλωνίτη να σας εξηγήσει κάποια πράγματα.
Σε ποια φάση άραγε σας αδίκησε η διαιτησία; Ο διαιτητής δεν έπρεπε λέτε να δείξει την δεύτερη κίτρινη στον Ντελέκο!!! Ήταν ή δεν ήταν κίτρινη κύριοι; Αν δεν την έδινε, θα τον κατηγορούσαν άλλοι.