Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα θα πληγώσουμε πολλούς, αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου, γιατί θα γράψουμε αλήθειες.. Όποιοι δεν αντέχουν τις αλήθειες, ας πάρουν μαντήλι κι ας το ρίξουν στο κλάμα. Υπάρχει....
όμως και θέμα με την ΕΠΣΕ και θα το εξηγήσουμε παρακάτω. 

- Η Κ12 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχασε χθες με 2 - 3 από την αντίστοιχη της Θεσσαλίας. Τα παιδιά της Εύβοιας μπήκαν κάπως μουδιασμένα στον αγώνα και βρέθηκαν να χάνουν με 0 - 3. Σιγά σιγά πήραν πρωτοβουλίες και κατάφεραν να μειώσουν σε 2 - 3, αλλά μέχρι εκεί.

- Η Κ14 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κέρδισε με 2 - 0 την αντίστοιχη της Θεσσαλίας. παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κι αν πρόσεχαν λίγο παραπάνω τα παιδιά σίγουρα θα είχαν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

- Άδειες οι κερκίδες του Ενωσιακού και αυτό δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει.. Ίσως η ΕΠΣΕ θα πρέπει να βρει τρόπους ώστε τα παιδιά να παίζουν μπροστά σε κόσμο.

- Κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν ξέρουμε αν ήσασταν και ποιοι ήσασταν χθες στα Ψααχνά, αλλά θα πρέπει να μην αφήσετε να περάσει έτσι η αντίδραση κάποιων κυρίων του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ οι οποίοι δεν αντέχουν το 50 - 50 και θέλουν τα πάντα δικά τους και βρίζουν και συκοφαντούν. Σήμερα θα περιμένουμε την παραίτηση μέλους Επιτροπής ο οποίος ακούσθηκε να λέει κάτι, το οποίο δεν θα έπρεπε να το πει ούτε ως αστείο. Αν σήμερα δεν παραιτηθεί, τότε θα γράψουμε το όνομά του και τα όσα είπε.