Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Δεν αλλάζουμε

Ενοχλούμε, αλλά δεν πειράζει. Εμείς θα γράφουμε την άποψή μας και δεν υπολογίζουμε το κόστος.
Στηρίζουμε την αλήθεια και καταδικάζουμε τις δηλώσεις "των ωραίων" οι οποίοι χαρακτηρίζουν τους άλλους υπέρβαρους, ανίκανους, άσχετους, άχρηστους και άλλα τέτοια. Αυτό δηλαδή που άλλοι δεν τολμούν να κάνουν για να μην χάσουν το δωράκι τους, εμείς το κάνουμε.
Όποιος έχει κάτι εναντίον του Κωνστάντιου και του Κασομούλη, να βγούνε και να το πούνε.
Να μην κάνουν τις κότες και τους λαγούς, για να....
μην στενοχωρήσουν κάποιους.
Κάποτε κάποιος άλλος παράγοντας έβρισε τον κύριο Παπακυριάκο, με τον οποίο εμείς δεν είχαμε και τις καλύτερες των σχέσεων. Κι όμως πήραμε θέση και τον στηρίξαμε, γιατί οι υβριστές και νοσταλγοί της παράγκας δεν πρέπει να βρίσκουν χώρο στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Εμείς δεν αλλάζουμε και φυσικά δεν ξεχνάμε τίποτα.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αλήθεια και σε καμιά περίπτωση δεν θα πάψουμε να χτυπάμε την παράγκα. 
Ο πρόεδρος κύριος Γιάννης Ρέτσας δεν υπήρξε ποτέ φίλος μας, με την έννοια του φίλου, αλλά όλοι ξέρουν την θέση που είχαμε για τον ίδιο.
Δεν έχει ανάγκη από την δική μας στήριξη και το λένε και οι σημερινοί του φίλοι, οι οποίοι λίγο πριν έλεγαν τα χειρότερα για τον ίδιο και το ξέρει. 
Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε την φράση του δημάρχου και πρώην προέδρου της ΕΠΣΕ κ. Γιώργου Ψαθά, ο οποίος είπε πως η φιλία είναι κάτι το ιερό. Εμείς δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ με αυτούς που ξεχνάνε εύκολα.
Δεν αλλάζουμε