Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα κι να είσθε καλά. Να ξεκινήσουμε με τις ευχές μας για τους αγώνες των ΜΙΚΤΩΝ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (Κ12 & Κ14)  οι οποίες σήμερα αντιμετωπίζουν στο ....
Ενωσιακό στις 12:00 και 14:00, τις αντίστοιχες της Θεσσαλίας.

- Στις 16:00 θα έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου Εύβοιας ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάει στον τελικό και θα συναντηθεί με την ομάδα που θα προκριθεί από τον άλλο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ - ΛΗΛΑ.

- Φοβερή ερώτηση προπονητή της Εύβοιας προς διπλωματούχο προπονητή: "Αν κάποιος πάρει με κάποιον τρόπο το C PLUS μπορεί να είναι πρόεδρος ή έστω μέλος του ΔΣ στο σύνδεσμο διπλωματούχων προπονητών";;;;;;;  Ναι ήταν η απάντηση.  Εμείς πάντως βλέπουμε τον κ. Γκαλούφα μετά τα όργανα Γεωμετρίας, να τρέχει για να διαθέτει οικόπεδο για να παρκάρουν κάποιοι τα καλάμια τους!!!!

- Την καλημέρα μας στην πρώην δήμαρχο από την Βόρεια Εύβοια η οποία δείχνει να θέλει ν΄ ασχοληθεί δυναμικά με το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την επιθυμία να είναι και υποψήφια για το ΔΣ της ΕΠΣΕ!!!! 

- Κύριε Τοκπασίδη, εσείς καλά τα λέτε, αλλά το θέμα είναι ποιος τ΄ ακούει. Εμείς συμφωνούμε με πολλά από αυτά που λέτε και ιδιαίτερα με αυτούς που θέλουν να σκοτώσουν την κατσίκα του γείτονα. Να ξέρετε  πάντως κύριε Τοκπασίδη, πως χειρότεροι όλων είναι οι ρουφιάνοι και πλέον είναι πολλοί.