Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Δεν λένε την αλήθεια

Οργανωμένη επίθεση κατά των διαιτητών Κασομούλη και Κωνστάντιο από τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ για έναν απίθανο λόγο. Γιατί ;
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα τα βρούμε μπροστά μας.
Όπως όλοι γνωρίζουν ο κ. Κασομούλης είναι από τους διαιτητές που σέβονται τους πάντες και δεν μασάνε. Παίζουν 50 - 50 και αυτός είναι ο λόγος που παίρνει συγχαρητήρια σε κάθε αγώνα. Δεν βλέπει κατηγορίες, δεν βλέπει φανέλες και δεν κάνει χάρες.
Τον κατηγορούν επειδή έδωσε κίτρινη κάρτα στον Ντελέκο και η οποία....
ήταν δεύτερη και πήγαμε στην αποβολή.
Κι όμως οι κύριοι της Αρτάκης παρουσία πολλών έλεγαν στον διαιτητή πως το μαρκάρισμα ήταν για κίτρινη, αλλά δεν έπρεπε να την δείξει, γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν θα παίξει στον αγώνα με ΜΑΡΚΟ!!!! Δεν είναι κουφό αυτό; Δεν είναι τραγικό αυτό; 
Πέρα από τους παράγοντες που ζητούσαν από τον διαιτητή, ακόμη και να μην γράψει την κάρτα, μέχρι και ποδοσφαιριστές  ζήτησαν από τον διαιτητή να την χρεώσει σε κάποιον άλλον κι όχι στον Ντελέκο!!!!
Αυτά γιατί δεν τα γράφουν στην ανακοίνωσή τους οι κύριοι της Αρτάκης;
Από πότε ένας διαιτητής είναι κακός επειδή εφαρμόζει τους κανονισμούς;
\Η ανακοίνωση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στοχεύει στους Κασομούλη και Κωνστάντιο για κάποιους λόγους, αφού κάποιοι δεν αντέχουν τους διαιτητές του 50 - 50 και δημιουργούν κλίμα.
Τους διαιτητές τους αξιολογούν άλλοι και όχι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους μεγάλους και θέλουν προστασία.
Κασομούλης και Κωνστάντιος είναι στο στόχο κάποιων εδώ και πολύ καιρό κι εμείς έχουμε ξαναγράψει για τους νοσταλγούς της παράγκας.
Προφανώς η Επιτροπή Διαιτησίας δεν επέλεξε τυχαία τους διαιτητές του ημιτελικού. Απλά η αποβολή Ντελέκου ενόχλησε.
Αλήθεια γιατί δεν είχαμε ανακοίνωση για την πολύ κακή διαιτησία, όπως λένε όλοι στην Αρτάκη για τον αγώνα με τον Παλληνιακό;
Όσο για κάποιους οι οποίοι δεν θέλουν να σπάσουν αυγά, καλά θα κάνουν να συναντηθούν με νοσταλγούς της παράγκας και να συζητήσουν τα πάντα, ώστε να οργανωθούν καλύτερα.
"Έπρεπε να φας την κάρτα και να μην την δείξεις, γιατί τον Ντελέκο τον χρειαζόμασταν"!!!
Αυτό ήθελαν οι της Αρτάκης και κατά τ΄ άλλα βάζουν και την σάλτσα τους.
Κύριοι αν ένας διαιτητής θέλει να κάψει μια ομάδα δεν πάει τον αγώνα στην παράταση και στα πέναλτι. Εύκολο είναι να τον καθαρίσει πολύ νωρίτερα.