Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και το μπλέξιμο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε πως θα βρισκόμασταν στο μάτι του κυκλώνα, για θέματα που αφορούν την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ .
Δηλώνουμε δημόσια πως είχαμε ξεκάθαρη θέση εδώ και χρόνια γι΄ αυτή την ομάδα και κρατούσαμε αποστάσεις. Μετά από πιέσεις και από διαβεβαίωση πως όλα άλλαξαν και πως η ομάδα γύρισε σελίδα, αρχίσαμε να παρακολουθούμε τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Νωρίς νωρίς διαπιστώσαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πως το παρελθόν ήταν εκεί.
Κοντά στην ομάδα είναι άτομα γνωστά μεταξύ τους και ....
γνωστά σ΄ εμάς.Αν μεταξύ τους έχουν θέματα, ας τα λύσουν, αλλά να μην μπερδεύουν εμάς.
Επειδή κυκλοφόρησε και κάτι που δεν ισχύει, οφείλουμε να γράψουμε δημόσια πως εδώ και πολύ καιρό δεν έχουμε τηλεφωνήσει και ούτε μας τηλεφώνησε, άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε τελευταία θέση στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, οπότε θα ήταν βλακεία να πούμε σε άλλους πως δεν απαντά στα τηλεφωνήματά μας!!!!
Κύριοι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ εμείς δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ποτέ πάρε δώσε με την ομάδα, γιατί δεν διαθέτουμε εμπειρίες και δεν έχουμε γνώση για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Γράψαμε πολλές φορές για λάθος επιλογές και λάθος συμπεριφορές και δεν το κρύβουμε.
Εμείς οι άσχετοι πάντως, πιστέψαμε σ΄ αυτά που ακούσαμε στην συνέντευξη τύπου και παρουσίαση της φανέλας και τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα επιστρέψουν στο παρελθόν.
Εμείς οι άσχετοι δεν θα φτάναμε την ομάδα στο σημείο που είναι σήμερα και ας μην κρυβόμαστε η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της, σε όλα τα επίπεδα.
Κλείνοντας να ξέρετε πως εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ αχάριστοι, αλλά δεν βγαίνουμε να λέμε πως δεν μιλάμε και μαζί σας. Και κάτι ακόμη. όχι άλλα λάθη στο θέμα του προπονητή. Ο κύριος Τσαραντάνης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και στο χέρι σας είναι να πεισθεί για να συνεχίσει.
Σήμερα λοιπόν που θα συναντηθείτε, φροντίστε να έχετε επιχειρήματα ώστε να δεχθεί να μείνει στον πάγκο της ομάδας.
Το ότι έχετε κάνει επαφές και με άλλον το ξέρουν και οι πέτρες, αλλά.......
Όποιος δεν θέλει ν΄ αναφερόμαστε σ΄ αυτόν, ας μη λέει τα δικά του σε άλλους για μας.
Την δουλειά μας και την δουλειά του.
Εμείς τον στηρίξαμε όταν μας το ζήτησε και θα το ξανακάνουμε όταν θα το ξαναζητήσει. Η διαφορά θα έχει να κάνει με το ότι τώρα όλα θα γίνουν δημόσια.