Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Μπορεί χθες να είχαμε 57 κρούσματα, αλλά εκεί μας έφτασε μια περιοχή της Ξάνθης κι αν δεν προσέξουμε, δεν είναι δύσκολο να το ...
ζήσουμε αυτό και στην δική μας περιοχή. Μην ακούτε λοιπόν αυτούς που λένε τα κουφά τους και να προσέχετε.

- Περίμεναν ανασχηματισμό μέχρι την Παρασκευή, οι πολλοί, αλλά ο Μητσοτάκης ξέρει τι θα κάνει, αλλά και το πότε θα το κάνει, για να πάνε όλα καλά, όχι για τον ίδιο, αλλά για την χώρα. Υπομονή λοιπόν και σιγά σιγά θα γίνουν και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

- Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Στις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες θα διεξαχθούν σε ένα χρόνο περίπου, κατά την δική μας άποψη, θα είναι υποψήφιος και παράγοντας από την Εύβοια.

- Ποτέ δεν έχουμε αμφισβητήσει την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ελένη Αϊδίνη και αυτό το γνωρίζει η ίδια. Πιστεύουμε πως έχει πολύ διάθεση και όρεξη για προσφορά μέσα από την θέση της στον ΔΟΑΠΠΕΧ και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά. Λένε κάποιοι πως δεν γνωρίζει κάποια πράγματα. Ξερόλας δεν είναι, αλλά έχει αξιόλογους συνεργάτες στον Οργανισμό και έτσι όλα θα πάνε καλά. 

- Δήμαρχε καλημέρα. Δεν σου φτάνει ο μπελάς με τις ανεμογεννήτριες, έχεις και το παρατράγουδο, στο κεφάλι σου. Το διασκεδάζεις πάντως, αλλά πάνε να γίνουν αγέλη και αν συμβεί κάτι, μπορεί να πάρουν όλοι μαζί τα βουνά κι να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα από τις ανεμογεννήτριες. Έτσι όπως το πάνε κύριε Ψαθά, σε λίγο θα συμπληρώσουν 11άδα και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ΄ Κατηγορία, αφού για εκει είναι ως παράγοντες, προπονητές κλπ.

- Τα είχε όλα η Γενική Συνέλευση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κι αυτό ήταν αναμενόμενο. Για να δούμε ποιοι κατάλαβαν αυτά που είπε ο κύριος Στούπας, γιατί ναι μεν τα λέει ωραία και είναι ουσιώδη αυτά που λέει, αλλά η ουσία είναι αν κάποιοι θέλουν να τα καταλάβουν. Δεν συνεχίζει είπε, αλλά εμείς καταλάβαμε πως αυτός και οι συνεργάτες του, δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος. Αργότερα περισσότερα.