Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

....φαπούλες

- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν είχαμε απλά φαπούλες χθες στην Γενική Συνέλευση, αλλά μία φάπα καλή και δυνατή. Η διοίκηση Στούπα έκανε το καθήκον της και οδήγησε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, χωρίς να έχει την στήριξη των πολλών, είτε αυτοί οι πολλοί θα ήταν ως φίλαθλοι, είτε ως επιχειρημτίες / χορηγοί, είτε ως ...
δημοτικοί άρχοντες. 
Ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Στούπας, δεν είναι τυχαίος, ούτε αλεξιπτωτιστής στο ποδόσφαιρο, ούτε και άμπαλος.
Όταν προχωράει σε δηλώσεις ή συνεντεύξεις τύπου, έχει μελετήσει τα πάντα και αυτά που θα πει, θέλουν μελέτη από όλους μας. 
Διαβάσαμε πολλά από χθες το βράδυ μέχρι και αυτή την ώρα και πιστεύουμε πως οι ερμηνείες που δόθηκαν, οδηγούν στο μαύρο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Ο κύριος Στούπας και οι συνεργάτες του, πλήρωσαν αρκετά για την ομάδα, ενώ οι πολλοί, έμειναν στα λόγια, αλλά κι αυτά από μακρυά.
Τα πάνω από 200.000 ευρώ που θα χρειασθούν για την Γ΄ Εθνική, δεν είναι λίγα χρήματα, ούτε υπάρχει αυτός που θα τα βάλει μόνος του.
Ο πρόεδρος κύριος Στούπας, αυτό είπε. Τα χρήματα αυτά δεν τα έχουμε και δεν μπορούμε μόνοι μας να σηκώσουμε το βάρος.
Μέσα σε μία εβδομάδα, τίποτα δεν μπορεί ν΄ αλλάξει και αυτό το ξέρουν όλοι εκεί στα Ψαχνά. Εμείς πιστεύουμε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κυρίου Ψαθά, θα υπάρξει σύσκεψη και συναντήσεις με επιχειρηματίες, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να μην πάνε οι κόποι χαμένοι. Στην Γενική Συνέλευση ήταν και η κυρία Γκόγκου από την πλευρά της αντιπολίτευσης και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα και σε συνεργασία με τον δήμαρχο.
Το θέμα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν θα λυθεί με λόγια και ευχές. Με παρέμβαση αυτών που μπορούν να επηρεάσουν επιχειρηματίες όλα μπορούν να λυθούν κι αυτή η διοίκηση να συνεχίσει με στόχο να ξαναφέρει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μπορεί κι αξίζει να βρεθεί και πάλι στα επαγγελματικά σαλόνια και ας μη γελιόμαστε, αυτό δεν θα γίνει εύκολα και δεν θα γίνει χωρίς τον Γιώργο Στούπα και την παρέα του.
Δεν θα υπάρξει άλλο ψηφοδέλτιο γιατί κανείς δεν μπορεί ν΄ αναλάβει τις τύχες αυτής της ομάδας και να την επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκτός από την διοίκηση Στούπα και αυτό έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν.
Αυτά καλύτερα απ΄ όλους τα ξέρει κι ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, ο οποίος έχει υπηρετήσει την ομάδα και ξέρει τι μπορεί να κάνει. Η κυρία Γκόγκου αν δεν τα ξέρει, θα τα μάθει, αφού στην παράταξή της έχει ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε και πλέον πρέπει να διεξαχθούν οι εκλογές. Ορίσθηκαν για την επόμενη Τετάρτη, αλλά ο χρόνος είναι λίγος.  Λίγος όχι για να βρεθούν υποψήφιοι, αφού δεν θα βρεθούν ποτέ, αλλά για να γίνουν οι απαραίτητες επαφές και να βρεθούν αυτοί οι οποίοι ως χορηγοί, θα στηρίξουν τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ανθρώπους να τον διοικήσουν έχει, ανθρώπους που θα στηρίξουν την διοίκηση ψάχνει.