Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Έλα κύριε τετραέξυπνε και ανησυχήσαμε, γιατί μάθαμε πως στην πλατεία του χωριού σου, θα στήσουν την προτομή σου και θα είναι μια χορηγία μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα των λαχανικών, του κόκκινου και λευκού κρέατος, αλλά και του γάλακτος!!!  Τα συνεργαζόμενα κρεοπωλεία, θα αναλάβουν την ....
διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου!!! Θέλανε να σε στήσουν "ολόσωμο" αλλά ο πρόεδρος είπε όχι, γιατί δεν βρήκαν την κατάλληλη στάση για το σώμα σου.

- Πάντως για να αποκαλύψουμε και κάτι, ο δήμαρχος θα στείλει την φιλαρμονική η οποία άρχισε ήδη της πρόβες, γιατί οι χορηγοί ζήτησαν να παίξουν το "απαλλάχτηκα από σένα απαλλάχτηκα"!!!

- Κυρίες μου δεν θέλουμε να σας μαλώσουμε, αλλά είναι κρίμα και άδικο να μην βοηθάτε "το παρατράγουδο". Πείτε του μπράβο γι΄ αυτά που γράφει, στείλτε του καρδούλες, πείτε του να γράφει περισσότερα, για να μπορούμε κι εμείς να σας κάνουμε αφιερώματα......

- Λοιπόν το παρεάκι του "παρατράγουδου". Ο ένας εργένης, ο άλλος έμεινε στο ράφι, ο άλλος διέλυσε δύο φορές τις οικογένειές του, ο άλλος είπαμε ζεν πρεμιέ και του δώσαν τα παπούτσια του στο χέρι. Φοβερή 5εντάδα.