Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ - Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας

          Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε την Πέμπτη 11η Ιουνίου 2020, παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη. Συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και η καλύτερη δυνατή επικοινωνία της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» στην τοπική κοινωνία. 
Παράλληλα επανεξετάστηκαν ζητήματα κομματικής λειτουργίας, με έμφαση στο ρόλο των οργάνων και στη διαφύλαξη της συλλογικής λειτουργίας. Επισημάνθηκε η ανάγκη προστασίας των μελών του κόμματος από κακόβουλα δημοσιεύματα και εκφράστηκε έντονα....
η αποδοκιμασία σύσσωμης της Νομαρχιακής Επιτροπής σε αυτόβουλες ενέργειες μελών του κόμματος ή τρίτων, οι οποίες θίγουν την επαγγελματική και προσωπική αξιοπρέπεια άλλων συντρόφων. Έγινε σαφές ότι απηχούν προσωπικές τους απόψεις, δε συνάδουν με τις αξίες, το ύφος και το ήθος της αριστεράς, είναι καταδικαστέες και ασφαλώς δεν εκφράζουν τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πορεία προς το Συνέδριο του κόμματος είναι πορεία επιβεβαίωσης των δεσμών με την κοινωνία, είναι πορεία ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού, είναι πορεία εμβάθυνσης της συλλογικής λειτουργίας και της κομματικής δημοκρατίας.