Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

....φαπούλες

- Δεν θα απαντάμε στα "ΘΕΛΩ" κάποιων παραγόντων του ποδοσφαίρου, γιατί δεν έχουμε καμία υποχρέωση να το κάνουμε. Ξέρουν ΟΛΟΙ που μπορούν  να μας βρούνε και ξέρουν πως απαντάμε σε κάθε τηλεφώνημα, εκτός από αυτά με απόκρυψη. Ας σταματήσει λοιπόν το παιχνιδάκι μ΄ εμάς κι ας κοιτάξουν οι φωστήρες την ....
δουλειά τους. Εμείς τις απόψεις μας τις γράφουμε και δεν τις ψιθυρίζουμε.

- Κατά των ανεμογεννητριών ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όταν ήταν κυβέρνηση έδινε άδειες και δεν έκλεινε δρόμους. Τώρα οι βουλευτές του τρέχουν στις πλατείες και τις ραχούλες των χωριών και δηλώνουν συμπαράσταση. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ λένε πάντα οι βολεμένοι και τους ξέρουμε όλοι καλά.

- Πήρε ζωή το Λευκαντί, αφού η διασκέδαση καθημερινά χτυπάει κόκκινο και με σεβασμό στα μέτρα. Άνοιξε το "ΠΡΟΦΙΛ", αλλά και το "Dodos summer Club" στο δρόμο από το Λευκαντί προς την παραλία Βασιλικού και υπάρχει πλέον διέξοδος για την νεολαία, νεολαία, αλλά και γι΄ αυτούς που αισθάνονται νέοι.  Ο Γιάννης Λεμπέσης παρέχει ασφάλεια και άνετα μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να διασκεδάσουν. Ξέρει τους πάντες με τα μικρά τους ονόματα και κανείς εκεί στο Dodos δεν ξεπερνάει τα όρια. Τα δύο καταστήματα ήταν κλειστά τα τελευταία χρόνια και η περιοχή "είχε μαύρα μεσάνυχτα" τα τελευταία χρόνια.