Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να περνάτε καλά, προσέχοντας πρώτα απ΄ όλα την υγεία σας. Κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τον συνωστισμό. Ο κορονοϊός είναι εδώ και μας περιμένει στην γωνία. Ν΄ αποφεύγουμε τους χώρους εκείνους οι οποίοι δεν εφαρμόζουν τα ....
μέτρα και κοιτάζουν απλά να κάνουν την αρπαχτή τους.

- Φαίνεται πως συνωστισμός υπάρχει και στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί θα πρέπει να ποτίζουμε την γλάστρα της κατάρας  που έχει αυτή η ομάδα. Όλα δείχνουν πως πριν τελειώσει η μεγάλη περιπέτεια τόσων πολλών χρόνων, μπαίνουμε σε μια νέα και η οποία θα είναι η ταφόπλακα της ομάδας. Όσοι θέλουν να τοποθετούν ταφόπλακες, ας πάνε στον κατάλληλο χώρο να το κ΄νουν και όχι στο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο και φυσικά θα πάρουμε θέση. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι πλέον τσιφλίκι κανενός και όταν έρθει η ώρα, αυτό θα το διαπιστώσουν ΟΛΟΙ. Είναι μια ομάδα η οποία χρόνια τώρα προσπαθεί να διαγράψει με "τα ίδια της τα χέρια" την ιστορία της και να βολοδέρνει στο τοπικό, γιατί απλά κάποιοι θέλουν κτήμα τους την ομάδα.

- Ευτυχώς που υπάρχει και ο ΔΟΑΠΠΕΧ και θα έχουμε γήπεδα, αλλά να δούμε αν θα έχουμε ομάδες να τα χρησιμοποιούν. Μετά τις παρεμβάσεις σε όλα τα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων και μετά το γήπεδο του Βούρκου, αυτή η Δημοτική Αρχή θα μας τρελάνει.  Θα έχει σύντομα έτοιμο και το Μουστάκα/Τζιώτη και μάλιστα με φυσικό χόρτο. Ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής Βασίλης είναι τελικά ο αντιδήμαρχος των έργων και έχει αρχίσει να προκαλεί ζάλη στους επικριτές του, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην δήμαρχο κύριο Παγώνη. 

- Όρισε και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ την Γενική του Συνέλευση για την Τετάρτη 01 Ιουλίου στο δημαρχείο της Νέας Αρτάκης, αλλά αν καταλάβαμε καλά δεν υπάρχει θέμα εκλογών στον ΑΟΝΑ, αφού δεν αναφέρει κάτι η ανακοίνωση. Θα περιμένουμε να δούμε αν πρόεδρος είναι ο κύριος Βαγιάννης ή ο κ. Πρατσόλης.