Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Κακός ο Τόλιας και καλοί εμείς οι άλλοι;

Την καλησπέρα μας σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν βγάλει το πόρισμα και "εκτελούν" σήμερα τον κ. Τόλια, χθες τον Ταρνανά, προχθές τον άλλον και αύριο τον επόμενο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τους έχει ανάγκη όλους, αλλά με μία προϋπόθεση.
Να έχουν ΟΛΟΙ τον ίδιο στόχο και αυτόν να υπηρετούν.
ΚΑΝΕΙΣ να μην ξαναπεί "ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ".
Η ομάδα δεν είναι γκόμενα, ούτε γκόμενος για να "την πάρει ή να τον πάρει" κάποια ή κάποιος.
Τα τελευταία χρόνια πέρασαν πολλοί από την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάτι ...
έκαναν ΟΛΟΙ, καλό ή κακό, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο.
Η ουσία είναι μία. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απαξιώθηκε και όχι μόνο.
Η ομάδα δεν υπήρχε πουθενά και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε κι η εξαφάνιση του βιβλίου μελών και του βιβλίου ταμείου και έτσι η ομάδα μπήκε σε κίνδυνο και περιπέτεια.
Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι έλεγαν και επιθυμούσαν την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και την διάλυση της ομάδας.
Σε πείσμα όλων οι κύριοι Βασίλης Καρλατήρας και Νίκος Πέτρου, μαζί με τον προπονητή κύριο Τοκπασίδη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κατάφεραν ώστε όχι μόνο να μην διαλυθεί η ομάδα, αλλά να πάει καλά αγωνιστικά και φυσικά να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό.
Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μια κατάσταση για το ποιος θα πάρει την ομάδα!!!
Να την πάρει και τι να την κάνει;
Ρώτησε κανείς να μάθει, τι συνέβαινε με την ομάδα και τι πέρασε η προσωρινή διοίκηση και ιδιαίτερα ο κ. Καρλατήρας, ο κ. Πέτρου και κάποιοι άλλοι, ώστε να υπάρξει ομάδα και όλα πλέον να είναι σωστά και νόμιμα;
Κανείς λοιπόν ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει την ομάδα, δεν μπορεί να χαρακτηρίζει την προσωρινή διοίκηση λαμόγια και να τους βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Κανείς δεν μπορεί επίσης να λέει διάφορα για τον κύριο Τόλια και επίσης να τον βρίζει.
Άποψή μας είναι πως υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων της ενημέρωσης, γιατί κάποιοι θα ήθελαν τον κ. Τόλια και κάποιοι άλλοι όχι. Αυτό συμβαίνει δυστυχώς και την πληρώνει ο κ. Τόλιας, ο οποίος πραγματικά θα μπορούσε να βοηθήσει, αν όσα λέει είναι αλήθεια. Όχι για τους προπονητές και τους παιχταράδες, αλλά για την οικονομική του δυνατότητα. Εμείς τον πιστεύουμε και δηλώνουμε πως αν λέει ψέματα, θα τον περάσουμε απέναντι και θα "τον δέρνουμε" με σχόλια μέρα νύχτα.
Ο κύριος Τόλιας δεν είναι χειρότερος από άλλους οι οποίοι "σκότωσαν" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έφτασαν στο σημείο να εξαφανίσουν τα πάντα.
Ποιο είναι το λάθος του κυρίου Τόλια;
Δεν επιχείρησε να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει, αλλά να την κατακτήσει.
Αυτό δεν οδηγεί πουθενά και το ξέρει.
Θα είναι μόνος του με 5 - 10 από αυτούς που χειροκροτούσαν τους πάντες, αρκεί να είχαν λόγο για να μην γράψουμε τον πρώτο λόγο.
Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική περίοδο 2020 - 2021 χωρίς φανφάρες και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Έχει προπονητή, έχει ποδοσφαιριστές και σίγουρα μπορεί και να ενισχυθεί, αλλά έχει και 5 μέλη στην προσωρινή διοίκηση, τα οποία έσωσαν το γόητρο της ομάδας, την κράτησαν ενωμένη και δεν την οδήγησαν σε διάλυση.
Η ομάδα θα πρέπει να πάει στο νέο πρωτάθλημα το οποίο δεν ξέρουμε καν αν θα ξεκινήσει, αν θα ολοκληρωθεί και ουσιαστικά δεν ξέρουμε τίποτα.
Μιλούν κάποιοι και βρίζουν τον κύριο Τόλια και τον χαρακτηρίζουν φάντασμα του παρελθόντος, λαμόγια, ανύπαρκτο κλπ., ενώ υπηρετούσαν άλλους κι άλλους οι οποίοι έκαναν χειρότερα.
Για να τελειώνουμε.
Άποψή μας είναι πως δεν περισσεύει κανείς και ΟΛΟΙ είναι χρήσιμοι, αρκεί να υπηρετήσουν την ομάδα αυτό το χρονικό διάστημα και όχι να θέλουν να την κατακτήσουν.
Ο κ. Καρλατήρας ξέρει πόσο τον σεβόμαστε και ξέρει πως αυτή την χρονιά η ομάδα πρέπει να βάλει τις βάσεις και να ξαναβρεί την χαμένη αξιοπιστία της. Ο κύριος Καρλατήρας λέει πάντα πως δεν τον ενδιαφέρει καμία καρέκλα και αυτό δεν το λέει γιαα τα μάτια του κόσμου.
Εμείς στέλνουμε το μήνυμα και στον κ. Τόλια.
Γιώργο συστράτευση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βάλετε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα. Την θέση του καθενός θα την βρείτε, αρκεί ΟΛΟΙ να υπηρετήσετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.