Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τρίτη σήμερα και περάσαμε στο άλλο μισό του Ιουνίου. Ούτε που θα καταλάβουμε πως θα περάσει κι αυτός ο μήνας και θα τελειώσει και το Καλοκαίρι. ήρεμα και ψύχραιμα λοιπόν ....
και να προσέχουμε γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ.

- Χθες συνεδρίασε και το ΔΣ των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και τα 5 μέλη του αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί, παρά τις όποιες διαφωνίες έχουν μεταξύ τους. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις απόψεις τουλάχιστον του προέδρου κυρίου Λεοντή, ο οποίος είχε δηλώσει και παραίτηση, όπως και του αντιπροέδρου κυρίου Σωτηρίου και θα περιμένουμε να δούμε, αν το νερό που έριξαν στο κρασί τους, ήταν εμφιαλωμένο ή από την βρύση. Την προηγούμενη εβδομάδα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του αντιπροέδρου κ. Σωτηρίου, ο κ. Λεοντής είχε βάλει κάποιους όρους για να παραμείνει στην θέση του προέδρου και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά επέμενε στους όρους αυτούς. Τώρα πάντως η ουσία είναι αλλού. Θα περιμένουμε την ανακοίνωση για τους συνεργάτες, προπονητές κλπ και ν΄ αρχίσουν οι επαφές με τις κυρίες που θα φορέσουν την φανέλα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Καλή συνέχεια κύριοι.

- Πρεμιέρα είχαμε χθες για τους κυρίους Βέττα και Καλίτσα στην διαδικτυακή τηλεόραση και ελπίζουμε να έχουν και συνέχεια.  Καλή η προσπάθεια και σίγουρα όσο θα περνάει ο καιρός, θα διορθώνουν λάθη και θα αποκτούν εμπειρία. Αν το θελήσουν οι δύο παρουσιαστές, αλλά και γενικότερα όσοι έχουν την ευθύνη της παραγωγής της εκπομπής, θα προχωρήσουν στις κινήσεις που πρέπει, σε θέματα ροής και την επόμενη φορά, όλα θα είναι καλύτερα. Καλή συνέχεια.

- Πόσες φορές θα πρέπει να το γράψουμε κυρίες και κύριοι για να το καταλάβουν όλοι; Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τις κωλοτούμπες άλλων και ούτε θ΄ απολογηθούμε για τις πράξεις τους. Ο χρόνος θ΄ αποδείξει πως όταν κάποιος, άλλα λέει κι άλλα κάνει, θα τα βρει μπροστά του και θα χρειασθεί προσπάθεια για να τα ξεπεράσει. Εμείς έχουμε την ευθύνη μόνο γι΄ αυτά που γράφουμε και όχι για τα λόγια και τις πράξεις άλλων. Ας βγει κάποιος να μας διαψεύσει και θα δούμε, αν γράψαμε την αλήθεια.

- Είναι τρελό να ενόχλησε κάποιους το σχόλιο για την διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Μια διοίκηση ενός ιστορικού σωματείου δεν μπορεί να λειτουργεί με "μυστήριο" και ιδιαίτερα για το θέμα της σύνθεσης του διοικητικού της συμβουλίου. Ναι μπορεί η ομάδα να έχει Γενική Συνέλευση κι εκεί να γίνει γνωστό ποιος θα είναι και σε ποια θέση, αλλά από την στιγμή που εκδίδεις δελτίο τύπου, για τους προπονητές, πρέπει να είναι βέβαιο πως υπάρχει διοίκηση και η οποία συνεχίζει. Αν δεν είναι έτσι, τότε γιατί δεν περίμεναν την Γενική Συνέλευση; Καλοπροαίρετο  ήταν το σχόλιό μας κύριοι.