Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Όχι παρεξηγήσεις

Επειδή η ζωή είναι δύσκολη, επειδή η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό κι επειδή εμάς δεν μας στενοχωρεί τίποτα άλλο, πρέπει να εξηγήσουμε κάποια πράγματα.
Δεν μας πληγώνουν και δεν μας προβληματίζουν τα όσα κάποια "παρατράγουδα" γράφουν εναντίον μας, γιατί καμαρώνουμε τα παιδιά μας, για τα οποία από τους δασκάλους, τους γνωστούς, τους προπονητές και όσους τα γνωρίζουν ακούμε τα καλύτερα.  
Χαιρόμαστε για την πρόοδό τους, χαιρόμαστε πως τα έχουν ως καλά ....
παραδείγματα και ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια.
Κάνουμε τον σταυρό μας και ευχαριστούμε τον Θεό, που μας βοηθά να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα βρίσκουμε μπροστά μας και τον παρακαλούμε να έχει καλά όλα τα παιδιά του κόσμου.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ποτέ δεν θα αναφερόμασταν στα παιδιά του οποιουδήποτε, ακόμη  κι αν αυτός ήταν για μας ρουφιάνος, επιπόλαιος, συκοφάντης και "παρατράγουδο".
Η προστασία της οικογένειάς μας και ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνουμε, είναι δικό μας θέμα και δεν αφορά τους άλλους.
Το τι αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια, θα πρέπει να το σέβονται άπαντες χωρίς καμία εξαίρεση. Όποιος αυτό δεν το σέβεται, να μην παρεξηγηθεί για τίποτα από εδώ και στο εξής.
Εμείς "πούστηδες" δεν θα γίνουμε ούτε στην ψυχή, ούτε στο σώμα και είναι επιλογή μας. Φυσικά δεν θα κρίνουμε επιλογές άλλων, αλλά μέχρι ένα σημείο.
Βγάλατε γλώσσα; Καλά κάνατε αλλά για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Όταν δεν την βουτάτε στο μυαλό, θα έχετε και αυτό που σας αξίζει.