Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα καλή εβδομάδα, να προσέχετε την υγεία σας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα παιδιά τα οποία από σήμερα ξεκινούν τις εξετάσεις για να περάσουν στην Γ΄βάθμια εκπαίδευση. Οι γονείς πρέπει να σταθούν δίπλα στα παιδιά, όχι για να τα πιέζουν, αλλά για να τα ....
συμπαρασταθούν, ιδιαίτερα όταν δεν θα τα πάνε καλά. Παιδιά δεν τελειώνουν όλα με τις εξετάσεις. Η ζωή είναι ωραία και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα πήραν τον δρόμο τους, και αυτό επειδή στάθηκε δίπλα στην ομάδα ο πρόεδρος Βασίλης Καρλατήρας και 2-3 φίλοι του, οι οποίοι μάτωσαν οικονομικά και έχασαν πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους ζωή, αφού τον διέθεσαν για να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες της ομάδας. Η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους, με ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουν και κανείς από αυτούς που δεν ήταν δίπλα στην ομάδα τον τελευταίο καιρό, δεν πρέπει να προσπαθήσει να φανεί αχάριστος και να θελήσει με μεγάλα λόγια να παραλάβει μια ομάδα έτοιμη, την οποία όμως ετοίμασαν άλλοι.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει την Γενική του Συνέλευση την Τετάρτη 17/06/2020 και σίγουρα το κλίμα θα είναι πανηγυρικό, αφού ότι παίχθηκε στους αγωνιστικούς χώρους το κέρδισαν. Η δική μας άποψη είναι πως αν ο κόσμος βρεθεί δίπλα στην ομάδα και γνωστές επιχειρήσεις στηρίξουν την διοίκηση και την ομάδα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών θα επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

- Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι δήθεν επαγγελματίες της ενημέρωσης και σχολιάζουν το σε ποιους έδωσαν χρήματα η κυβέρνηση, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της Ελλάδας και το αν αυτά τα ΜΜΕ είναι νόμιμα ή όχι!!! Ανέκδοτα είναι αυτά κυρίες και κύριοι. Αν θέλετε να δείτε ποια είναι νόμιμα ή όχι, δώστε εσείς στην δημοσιότητα τους εργαζόμενους που διαθέτει το δικό σας ΜΜΕ, για να δούμε και την δική σας νομιμότητα. Αν δεν πήρατε εσείς όσα θέλατε, δεν σας φταίνε οι άλλοι που πήραν κάτι. Τα ΜΜΕ θα κριθούν από τον αν γράφουν αλήθειες και από το αν έχουν εντολείς γι΄ αυτά που θα γράφουν.