Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχουμε για να έχουμε και όλα τ΄ άλλα, αφήστε τα σ΄ αυτούς που δεν αντέχουν χωρίς τους μπαχαλάκηδες στην εξουσία και αυτούς που κυκλοφορούν με πάθος, ψευδείς ειδήσεις για να χτυπήσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δοκιμάσαμε....
τους ΣΥΡΙΖΑίους και τους μάθαμε καλά. Τους πλήρωσε ακριβά ο Ελληνικός λαός και δεν τους ξεχνά.

- Σήμερα η Γενική Συνέλευση του ΗΡΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κι ας φροντίσουν κάποιοι να κάνουν μια βόλτα στα Ψαχνά για να διαπιστώσουν τι θα πει να ξέρεις από οργάνωση. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και ο ΗΡΑΚΛΗΣ να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

- Ηρεμία στο στρατόπεδο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού τελικά υπάρχουν ακόμη θέματα και κανένας δεν τρέχει για να τα λύσει και όλοι περιμένουν από τον κ. Καρλατήρα, "να πάει λαϊκή, να προμηθευτεί τα υλικά, να μαγειρέψει και να τους σερβίρει, ώστε να τα βρούνε οι άλλοι έτοιμα"!!!  

- Η ΕΠΣ Εύβοιας δεν ήταν ανάμεσα σ΄ αυτές που ψήφισαν ΟΧΙ ή έριξαν ΛΕΥΚΟ στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς, αφού εμείς σ΄ αυτούς τους εξυγιαντές δεν θα δίναμε ποτέ και για τίποτα την ψήφο μας. Το γιατί το ξέρουν καλύτερα εκεί στην ΕΠΣΕ και δεν θα το αναλύσουμε τώρα. Ένς από τους σοβαρότερους λόγους είναι πως αυτοί ήταν ένα μέρος των σκευωρών, της δίωξης του προέδρου της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου. Το ΟΧΙ δηλαδή θα είχε να κάνει με το ηθικό κομμάτι.